Зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин връчи четири стипендии на 27

...
Зам.-председателят на НС Кристиан Вигенин връчи четири стипендии на 27
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин връчи стипендии на 27 ученици и студенти

Зам.-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин връчи четири стипендии на 27 възпитаници и студенти от община " Тунджа ". Те са в размер на 3000 лева и са дарени от него на Коледния благотворителен бал на общината, който има 14-годишна история.
Кметът Георги Георгиев напомни, че от 2008 година до момента в тези благотворителни акции са събрани близо половин милион лв., с които са подкрепени над 2600 възпитаници и студенти, закупени са устройства за отдалечено образование, обезпечени са летни лагери на тунджански възпитаници, помогнато е за лекуването на деца и младежи.
" Поздравявам община " Тунджа " за напъните, които прави, с цел да поддържа младежите на общината да се образоват и да се развиват. Не знам друга община в България, която да има такава систематична работа в това отношение ", съобщи Вигенин. Той пожела на стипендиантите си по най-хубавия метод да се възползват от поддръжката.
Студентските стипендии бяха връчени на Велина Димитрова, студентка трети курс по специалността " Предучилищна и начална учебна педагогика " в СУ " Св. Климент Охридски ", и на Мартин Атанасов, студент четвърти курс компетентност " Растителна отбрана " в Аграрния университет в Пловдив. И двамата имат отличен триумф.
" За мен е голяма чест да получа стипендия от Вас, господин Вигенин, Вие сте потвърдил се във времето със своите персонални и професионални качества и сте образец за нас ", не скри вълнението си стипендиантът Мартин Атанасов. Стипендиите за възпитаници получиха дванадесетокласниците Красимир Йорданов и Радина Дичева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР