Законопроектът за забрана на смяната на пола среща съпротива, но

...
Законопроектът за забрана на смяната на пола среща съпротива, но
Коментари Харесай

Единна Русия решена да забрани смяната на пола в страната

Законопроектът за възбрана на промяната на пола среща опозиция, само че депутатите ще доведат " започнатото до дъно " и той ще бъде признат. Това съобщи в събота заместник-председателят на Държавната дума Пьотр Толстой ( " Единна Русия " ) в своя канал в Telegram.

По-рано ръководителят на долната камара Вячеслав Володин сподели, че Държавната дума ще реши през юли дали да забрани промяната на пола.

" Въпреки съпротивата, която изпитваме при разглеждането на законопроект за възбрана на промяната на пола, той ще бъде признат, ще го изкараме до дъно и няма да позволим да се оставят малки врати. Тук не става въпрос за ограничение на нечии свободи, това е въпрос на национална сигурност ", написа Толстой.

Той също по този начин означи, че Патриаршеската комисия по фамилните въпроси предлага да се обезпечат принадлежности за отбрана на съветските деца, които са осиновени в тези страни, където е позволена промяна на пола, в това число малолетни.
 Руският парламент не разрешава интервенциите за промяна на пола
Руският парламент не разрешава интервенциите за промяна на пола

Продължава битката на Путин за обичайните полезности

Припомняме, че през юни  Долната камара на съветския парламент, Държавната дума, даде първичната си поддръжка в сряда на законодателството, което ще забрани интервенциите за промяна на пола.

Този ход е в сходство със устрема на президента Владимир Путин да се оправи с " нетрадиционния " метод на живот, който той разказа като доказателство за западния честен крах.

Законодателството ще забрани на държавните организации да трансформират пола на обещано лице в персоналните му документи. Той ще забрани " всевъзможни медицински интервенции, ориентирани към оформяне на първичните и вторичните полови характерности на човек ", съгласно документ, оповестен в базата данни на Думата.

Единственото изключение ще бъде интервенцията, " ориентирана към лекуване на вродени аномалии при деца ", се споделя в проектозакона.

Законът одобри първото от трите наложителни четения в Думата. Новото законодателство също се нуждае от утвърждение от горната камара, преди да бъде изпратено на Путин за автограф.
 Захарова: Западът се пробва да прокара джендър пропагандата в Русия
Захарова: Западът се пробва да прокара джендър пропагандата в Русия

Говорителят на съветското Министерство на външните работи уточни, че се оказва голям натиск
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР