Захарни заводи“ в Горна Оряховица е сред компаниите, даващи облика

...
Захарни заводи“ в Горна Оряховица е сред компаниите, даващи облика
Коментари Харесай

Собственикът на „Захарни заводи“ към ГЕРБ/СДС: Работете упорито, за да има правителство!

 izbori_2023_v1_014

„ Захарни фабрики “ в Горна Оряховица е измежду фирмите, даващи образа на стопанската система на страната ни. За управлението, а и за всяка компания е значимо да се знае какво ще се случи след месец, след три или след година. А не институциите да не работят или да дерибействат в непоносими мащаби. Така, както е през последните две години.

„ Работете настойчиво, покажете висше майсторство в политическите

договаряния и мъдрост, с цел да има държавно управление “ – бе апелът на притежателят Георги Узунов и на управлението.

 

Това написа лидерът на листата на ГЕРБ/СДС проф. Костадин Ангелов в обществената мрежа фейсбук след среща с управлението на завода.

Хората са прави – България има незабавна потребност от държавно управление, което да върне стабилността и предвидимостта. С министри, които не блокират поради персоналния си интерес значими капиталови планове, като огромния транспортен възел – интермодалния терминал в Горна Оряховица и концесията на летището, счита той и прибавя:

За ГЕРБ-СДС съставянето на постоянно държавно управление е основна цел. Неведнъж сме потвърдили, че ползата на страната е над партийния. Ако и останалите евроатлантически политически сили мислят за страната, а не за локалните избори, то кабинет ще има.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР