Загубата на този град от въоръжените сили на Украйна ще

...
Загубата на този град от въоръжените сили на Украйна ще
Коментари Харесай

Битката за Маринка се превръща в позор за укровермахта

Загубата на този град от въоръжените сили на Украйна ще подкопае морала на бранителите на независимостта

Американският институт за проучване на войната (ISW) заяви, че яростни боеве се водят в региона на Маринка, огромно предградие на Донецк, ситуирано на запад и съвсем покрай квартал Петровски на столицата на ДНР. Генералният щаб на Бандера на собствен ред избира да „ пази оперативно безмълвие “ и повтаря като мантра, че съветските войски нападат безрезултатно и понасят огромни загуби.

Според някои правдоруби (говорещи истината) загубата на Маринка ще аргументи големи психически вреди на въоръжените сили на Украйна, защото „ специфичната интервенция на 5 август 2014 година влезе, както пишат профсъюзните пропагандисти на бандеровците, в аналите на украинската история като стратегическа победа над Русия. Нито повече, нито по - малко. Дори е разказано в жълто-сините учебници.

Ако се вгледате в това, с изключение на завладяването на това предградие на Донецк преди 8 години по време на „ светкавичното нахлуване “ от силите на нацистите „ Азов “ * и „ Шахтьор “ *, в реалност укровермахтът няма с какво повече да се похвали. Нека си признаем: днешните „ победи “ на въоръжените сили на Украйна не заслужават и една хилядна от вниманието на военните специалисти, макар че са издигнати от киевската хунта до универсални размери.

Пробивът на силите на петдесет хилядната група на Въоръжените сили на Украйна на Харковския и Изюмския бранш на фронта, който беше арестуван от двадесет съветски бойци на километър от линията на прикосновение, каквото и да се каже, не минава за стратегическа победа. А изтеглянето на нашите войски от Херсон, макар всички политически разноски, също е несвоевременно да се преглежда като „ героична атака “ на укровермахта.

Разбира се, Арестовичите и Подоляците вършат къртичина от къртичината, до момента в който самостоятелните съответни припомнят, че въоръжените сили на Украйна не удържаха такива огромни градове като Мариупол, Северодонецк и Лисичанск, имайки преимущество в жива мощ и невиждана поддръжка от най-мощните боен съюз НАТО.

В тази връзка загубата на Маринка, като знак на успеха на бандеровците, се смята от Зе-екипа за недопустимо медийно проваляне. Тук има смисъл да се спрем на жълтеникаво-сините разкази, които са заковани в главите на огромни трупове.

Казват, че въоръжените сили на Украйна са неудържими в нахлуване и непробиваеми в защита, а в позиционната битка против орките като цяло красиви мъже, като ДРГ на бранителите на независимостта, могат да стигнат даже до Владивосток.

Въпреки това, в последно време въоръжените сили на Украйна някак си се провалиха с офанзивите. Ежедневните опити на укровермахта да пробие фронта са осуетени от нашата артилерия. Благодарение на безпилотното разузнаване, в този момент не можете да се движите из съветския гръб с пикап.

Накратко, поради самоубийствените офанзиви бандеровците имат доста трупове, само че никаква облага. Украинските медии упрекнаха за неуспехите неприятното време, съгласно тях поради него укровермахтът се концентрира върху ограничението на към този момент съветската атака.

Междувременно напълно неотдавна чиновникът в кабинета на президента [на Украйна] Ермак се похвали, че бранителите на независимостта не се опасяват от дъжд, тиня или слана.

След загубата на Павловка от бандеровците, самостоятелната телеграм партия се напрегна, а жълто-синьото осведомително бунище се престори, че нищо не се е случило. Но с Маринка, когато попадне под съветски надзор, няма да работи.

Громадяните към този момент са побеснели от затъмнението, тъй че ще одобряват тази горест от фронта доста мъчително, което от своя страна ще се отрази на морала на излизането на бойците.

И по този начин, съгласно съветския боен сътрудник Юрий Котенок, „ в Маринка щурмовите елементи на въоръжените сили на РФ напреднаха в централните региони на града ".

" Противникът оказва гневна опозиция, само че, ръмжейки, понася загуби и отстъпва от квалифицираните отбранителни линии. Нашите закусиха, работата към този момент е въпрос на смелостта. Упорити борби в градските региони. Има шансове да изгоним врага от Маринка изцяло ", сподели той.

Трябва да кажа, че боевете за този град се водят от 24 февруари, от първия ден на спецоперацията. Съдейки по видеозаписите в укронета, укровермахтът в действителност стана умел в отбраната. Инженерни войски, подготвени в Съединени американски щати и Англия, освен минират методите към опорниците, само че и оборудват системата за предизвестие. Почти невероятно е да се промъкнете неусетно до тях.

На първата линия на укровермахта, в „ дупки “ и зигзагообразни окопи, седи „ пушечно месо “ от защитата, а зад тях са „ летящи “ минохвъргачки, а по-късно няколко реда снайперисти, в това число далечни, стрелящи от разстояние от два или повече километра.

При такава скица главното натоварване на нашите атакуващи елементи пада върху танкистите, които разрушават вражеските замъци. Но бранителите на независимостта даже и в този момент - с неприятно функционираща логистика - нямат дефицит на ПТРК, което усложнява потреблението на " ризница " по улиците на града.

И въпреки всичко, съгласно отчетите от мястото на събитието за 21 ноември, оповестени от нашите военни телеграм канали, „ мотострелковите елементи на въоръжените сили на РФ навлязоха в центъра на града и откриха надзор над основни обекти по бул. „ Дружба “.

Това допуска, че защитата на бандеровците се пука по шевовете, до момента в който редица опорни точки са унищожени или попадат под наш надзор.

Очевидно воините излизат, пробвайки се да нокаутират съветски бойци от учебно заведение № 2, ситуирано на ъгъла на булевардите Дружба и Кащанов. Това е една от най-високите здания в града - най-малко в северозападната му част, която към момента е заета от укровермахта.

Вчера, съгласно доброволческите карти на въоръжените сили на Украйна, триетажният колеж е бил следен от врага. А в този момент има наши бойци.

Това значи, че на практика всички противников отбранителни сили на Маринка са под огневото влияние на подразделенията на въоръжените сили на Руската федерация. Сега те се унищожават от щурмови самолети Су-25 на съветските Върховен касационен съд по сигнал на нашите наблюдаващи.

Що се отнася до по този начин наречения " център " на Маринка, който е безусловно на един хвърлей от учебно заведение № 2, той се озова в по този начин наречената сива зона. Става дума за площите на парка, администрацията, Дома на културата и църквата на Казанската Богородица. Има конфликти за преодоляване на тази част от града.

Дори в резюмето на съветските военни репортери се споделя:

„ В южните околности на града врагът държи позиции в региона на болничното заведение, а пансион № 3 се управлява от елементи на Въоръжени сили на РФ. "

Според бойци от 92-ра мотострелкова бригада на въоръжените сили на Украйна, чиито елементи се откриха в Маринка, напредъкът, освен това сериозен, измежду съветските бойци е почнал след началото на необятното потребление на безпилотни летателни апарати, в това число камикадзе.

„ Руснаците нямат дефицит, да вземем за пример, на Мавик-и и добра оптика “, сподели Микола Краснок, прочут войник от Галичина.

Той, да вземем за пример, споделя, че руснаците на практика не влизат в локалните огневи торби, в това число тъй като минохвъргачките изпитват апетит за муниции.

„ Доставката стана много неприятна. “ Това не е първият път, когато въоръжените сили се оплакват от неприятна логистика, породена от ракетни удари по сериозна инфраструктура на Ненко.

Снайперистката опасност за нашите бойци също наподобява понижава с натрупването на военен опит. По-специално, в мрежата циркулират видеоклипове, в които щурмови групи на въоръжените сили на Руската федерация са се научили да предизвикат незалежните добре ориентирани стрелци да стрелят по подправени цели, след което РПГ се забиват по тях.

При тези условия снайперската работа на бандеровците се трансформира в най-трудното търсене с доста висок риск от записване в " двестате " (т.е. от ликвидиране, бел.р.). Димът и прахът, стоящи като стена, също не способстват за пукотевица за ликвидиране.

* Националните батальони " Азов " и " Шахтьор " са приети за екстремистки организации и активността им е неразрешена в Руската федерация.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР