Загорелите съдове, тигани и тенджери са истински кошмар. Няма как

...
Загорелите съдове, тигани и тенджери са истински кошмар. Няма как
Коментари Харесай

Уникален трик против загорели съдове. Ето как да ги изчистим:

Загорелите съдове, тигани и тенджери са същински призрачен сън. Няма по какъв начин да останат чисти след приложимост, изключително в случай че ястието е кипнало или мазнината се е стекла отвън тях. Добрата вест е, че това въобще не трябва да ви тормози. Не е нужно да търкате с часове, до момента в който кожата ви падне, с цел да изчистите загорелите си съдове. Трябва да знаете единствено един трик, благодарение на който да накарате загорелите съдове да блеснат като нови.

Какво ви е нужно:

2-3 огромни щипки сол; 1 пакетче бакпулвер; Препарат за съдове; Мокра гъба; Хартиени салфетки или кухненска хартия; 1 чаша бял винен или ябълков оцет;

Как да действате?

Обърнете загорелия тиган или тенджера с дъното нагоре. Поръсете със сол. Изсипете бакпулвера от горната страна. Поръсете и с малко течен препарат за съдове. С намокрена с топла вода гъба за чинии размажете получената примес. Покрийте напълно с кухненска хартия. Върху хартията излейте оцета.

Изчакайте сместа да подейства най-малко 20 минути. След това оберете загорелите останки, които ще бъдат оптимално разтворени. Малкото замърсявания, които ще останат, ще бъдат доста лесни за унищожаване с тел или грубата част на гъбата.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР