Задушаваме ги, докато си останат само на мазнинка. След това

...
Задушаваме ги, докато си останат само на мазнинка. След това
Коментари Харесай

Личният Готвач На Тодор Живков Разкри Тайната, Която Криеше От Десетилетия! Уникалната Рецепта На Мусаката На Бай Данчо!

Задушаваме ги, до момента в който си останат единствено на мазнинка. След това прибавяме към тях каймата, аления пипер, черния пипер, ситно нарязания магданоз, малко вода и сол на усет. Разбъркваме хубаво тази примес и я задушаваме, до момента в който още веднъж остане на мазнинка. След това си обелваме картофите и ги нарязваме на кръгчета или по този начин, както ви е комфортно. Взимаме една тава и в нея нареждаме кръгчета домати, а върху тях филийките от картофи – една до друга, написа Блиц.

Върху картофите си разстиламе сместа с каймата, а от горната страна отново се слагат кръгчета картофи и още веднъж кръгчета домати. Заливаме с вода и слагаме мусаката да се пече във фурната. След като забележим, че е към този момент добре изпечена, я заливаме със примес от яйцата, млякото, брашното, сол на усет. А най-отгоре я поръсваме с настъргания кашкавал и връщаме назад за малко във фурната да се допече. Бай Данчо няма потребност от реклама, заради това няма да ви хвалим мусаката му. И сами може да се сетите какво знамение става, ушите да си изядеш. Пожелаваме ви добър вкус и да ви е доста вкусно на всички!
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР