Задава се буря между Натали Трифонова и Гергана Гунчева! На път

...
Задава се буря между Натали Трифонова и Гергана Гунчева!
На път
Коментари Харесай

Жененият Петър Бакърджиев се заигра с Натали Трифонова!

Задава се стихия сред Натали Трифонова и Гергана Гунчева!
На път да сгази съществено лука е спортният публицист на Би Ти Ви Петър Бакърджиев. Женен за някогашната Мис България в лицето на Гергана Гунчева, той показва „странно“ държание по отношение на дългобедрата си колежка Натали Трифонова.
 Натали Трифонова
Петър Бакърджиев се заигра с дългокраката Натали Трифонова

Всъщност „странно“ не е най-точното определение на дейностите му, които всички скоростно биха сложили в категория „жива свалка“.

Преди няколко часа самата Натали пусна фото с жест от сътрудника си Бакърджиев, който благо й е оставил чашка с пресни ягодки на бюрото в офиса. И записка, че са от Ноле за Нати с доста обич. А изпод попада подписът „от Дюбай“…

Трифонова не крие очарованието си и пожелава на всички „таквиз сътрудници като Пешо“. Публичното шерване на закачката може и да е чиста смешка за Нати и Бакърджиев, само че близки на фамилията му с Гунчева са безапелационни в идния им скандал.

Ех, че колегиален жест…

Знаем, че преди Гергана, Бакърджиев беше женен за Виктория Петрова, само че бракът им търпя по-малко от ланшния сняг. С миската обаче Петър съумя да се задържи и двамата в действителност си паснаха като до момента не се е чувало за изневери и прочие.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР