Задържаният за екшъна пред КАТ – Пловдив остава в ареста.

...
Задържаният за екшъна пред КАТ – Пловдив остава в ареста.
Коментари Харесай

Задържаният за екшъна пред КАТ опитал да направи по-голяма беля ВИДЕО

Задържаният за екшъна пред КАТ – Пловдив остава в ареста. Мъжът беше задържан, откакто катастрофира пред постройката на „ Пътна полиция “ в града, а служители на реда го изведоха от колата във очевидно несъответстващо положение.

Кадрите от злополуката и ареста пред постройката на КАТ-Пловдив провокираха огромна социална реакция. От полицията настояват, че тестът за опиати на Александър Паталенски е реагирала на амфетамини. В правосъдната зала той отхвърли да е взимал дрога и съобщи, че е приемал медикаменти поради биполярното разтройство, което имал.

Още вижте във видеото на GlasNews.bg



По време на правосъдното съвещание юристът на Паталенски съобщи, че мъжът е страдал от психологично заболяване. По тази причина той твърди, че клиентът му не може да стои в ареста и изиска съдебнопсихиатрична експертиза.

„ По време на престоя му в районното ръководство, се е опитал да се хвърли от постройката и само бързата реакция на мой сътрудник е предотвратила по-голямо злощастие. “, съобщи пред GlasNews.bg юрист Ценов.

Наблюдаващият прокурор съобщи, че намира за безпричинно настояването на отбраната на обвинения за психиатрична експертиза.

„ Очакваме да излезе окончателната експертиза за кръвта, с цел да се види дали ще претърпят промяна повдигнатите обвинявания “, разясни Атанас Илиев - зам.-районен прокурор на Пловдив.
Наложената мярка задържане под стража може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Пловдив.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР