Задържаният за бруталното убийство на 7-годишното момиченце от село Сотиря,

...
Задържаният за бруталното убийство на 7-годишното момиченце от село Сотиря,
Коментари Харесай

Мартин Трифонов е в болница под охрана

Задържаният за бруталното ликвидиране на 7-годишното момиченце от село Сотиря, 21-годишният Мартин Трифонов, е под защита в болничното заведение. Ще му бъдат повдигнати обвинявания. Той към момента не е дал пояснения, осведоми Нова телевизия.

Кметът на Сотиря Димчо Георгиев разяснява пред " Нова телевизия ", че хората не са се успокоили от зверското ликвидиране. Жителите на селото ще запомнят детенцето като положително дете, усмихнато и лъчезарно. От кметствата на Сотиря и на Сливен сервират съболезнования на фамилията и имат подготвеност, в случай че фамилията има потребност, да бъде подкрепено. " Трябва да се оказва помощ, с цел да не се загуби човещината сред хората ", съобщи кметът на Сотиря.

Кметът съобщи, че знае какво се случва в селото, само че не може да бъде и във всяко семейство, а без сигнали към органите на реда проблемите няма по какъв начин да бъдат решени. Часове откакто стана ясно, че Мартин Трифонов бе хванат от контролните органи, към момента хората в селото недоумяват по какъв начин може без психологични болести, човек да посегне на 7-годишно дете.

Друг гражданин на селото разяснява за 21-годишният Мартин Трифонов, че той се е изхранвал най-вече с дребни обири от възрастни хора. Гражданите упорстват чиновниците на Министерство на вътрешните работи от време на време да привикват хора, които към този момент са осъждани за закононарушения и да има по-голям надзор над кримиконтингента. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР