Задължителният претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF)

...
Задължителният претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF)
Коментари Харесай

Кобрата ще пуска кръв на опитен австралиец на 9 ноември в Калифорния


Задължителният кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев договаря за дуел с 37-годишния австралиец Марк де Мори на 9 ноември във Фресно, Калифорния, оповестява boxingnews24.com.

Както е известно, досега се знаеха датата и мястото на идващия мач на Кобрата, само че не и неговият противник. Преговорите сред двете страни не престават.

Марк де Мори е прочут в боксовите среди с прякора си Доминатора. Той има 41 мача като експерт с баланс от 37 победи (33 с нокаут), 2 равенства и 2 загуби. В момента Де Мори се намира в серия от 7 следващи триумфа, а преди три години беше нокаутиран в първия рунд от Дейвид Хей, който в мача против него означи завръщането си на кръга след три години и половина неявяване.

Ако боят с австралиеца се реализира, той ще бъде преди борбата на вечерта в категория „ супер перо ” сред Джамел Херинг и Ламонт Роуч. Припомняме, че Пулев би трябвало да е идващия противник на спечелилия от Анди Руис – Антъни Джошуа в Саудитска Арабия на 7 декември.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР