Oливие Жиру говори пред клубната телевизия на Милан, където потвърди,

...
Oливие Жиру говори пред клубната телевизия на Милан, където потвърди,
Коментари Харесай

Развълнуваният Жиру: Милан ще остане завинаги в сърцето ми

Oливие Жиру приказва пред клубната телевизия на Милан, където удостовери, че напуща " росонерите " в края на сезона и ще продължи кариерата си в Съединени американски щати.

Още в края на предишния месец стана ясно, че 37-годишният френски нападател ще премине в американския ФК Лос Анджелис със свободен трансфер, като договорът му с италианците изтича в края на юни и няма да бъде удължен.

" Тук съм с цел да ви кажа, че идващите два мача ще бъдат последните ми за Милан. Кариерата ми ще продължи в МЛС. Много съм горделив от всичко, което направих в Милан през тези три сезона. Сега е подобаващото време да разглася това. Извинете ме, малко съм прочувствен. Така че, да, моята история с Милан завършва тази година, само че Милан ще остане вечно в сърцето ми ", съобщи на италиански разчувстваният Жиру.

Той игра за Милан от 2021 година откакто мина от Челси. Французинът завоюва Серия А с " росонерите " през сезон 2021/2022.

Жиру изигра дотук 130 мача и означи 48 гола за Милан. През кариерата си международният първенец с Франция игра още за Гренобъл, Истр, Тур, Монпелие и Арсенал.

Oli has something to say????????
— AC Milan (@acmilan)  Край на сагата: Оливие Жиру подписа с новия си клуб
Край на сагата: Оливие Жиру подписа с новия си клуб

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР