Задълбочаването на добрата комуникация с УЕФА и ФИФА в интерес

...
Задълбочаването на добрата комуникация с УЕФА и ФИФА в интерес
Коментари Харесай

Шефът на УЕФА покани Борисов на финалната среща на Шампионска лига

Задълбочаването на положителната връзка с УЕФА и ФИФА в полза на развиването на българския футбол бе главният акцент в диалога сред премиера Бойко Борисов и президента на УЕФА Александър Чеферин .
В срещата взе участие и министърът на младежта и спорта Красен Кралев, оповестиха от Министерския съвет .

Пред Чеферин бяха показани спортните бази и стадионите , с които страната ни разполага. Той предложения министър-председателя Бойко Борисов да бъде формален посетител на финалната среща на Шампионската лига през май 2018 година

Правителството преглежда построяването на спортна инфраструктура като причина за развиване на детско-юношеския и на професионалния футбол . Специално внимание беше обърнато на направените изкуствени терени за мини футбол, посредством които са основани благоприятни условия за дейни занимания на деца и младежи.

Александър Чеферин благодари на премиера Борисов за помощта от страна на държавното управление при обезпечаването на терен за построяването въз основата на БФС на територията на резиденция " Бояна ". По думите му, тя е неповторимо оборудване в европейски мащаб.

На срещата участваха също шефът на отдел " Национални асоциации " на УЕФА Зоран Лакович , президентът и вицепрезидентите на БФС Борислав Михайлов, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР