Забрави за Дан Билзериан! Тревърс Бейнън е по-голям. Роден е

...
Забрави за Дан Билзериан! Тревърс Бейнън е по-голям. Роден е
Коментари Харесай

Милионер спи с 4 различни любовници всяка нощ, жена му няма нищо против

Забрави за Дан Билзериан! Тревърс Бейнън е по-голям. Роден е в Мелбърн през 1972 година и наследява тютюневата компания FreeChoice, учредена от родителите му Тревър и Сандра. В Австралия има към 200 търговски обекта.
Тютюневият магнат е женен, само че това не му пречи всяка вечер да спи с по няколко разнообразни Цецки. А за похлупак си разгласява скандални фотоси в профила си в Инстаграм.
Богаташът не си губи времето и сред парите и фамилния живот обича да прави оргии. И докото за нас това е неизпълним идеал, за него е ежедневие.
„ В леглото имам приблизително по четири девойки – признава щастливият другояче брачен партньор и татко на четири деца. – Често нямам задоволително време да дремя. Но времето в спалнята не е за мен, а с цел да удовлетворявам девойки. “
А всички тези неща са добре познати за брачната половинка му Таиша, която на собствен ред признава: „ Винаги ще има и други дами. Понякога те оставят да спят тук за няколко седмици, след което си потеглят. Аз нямам нищо срещу. Той има доста приятелки, само че единствено една брачна половинка. “
Разбира се, не всички са толкоз спокойни. Бабата и дядото на Таиша не са на същото мнение. Те не поддържат връзка с разкрепостеното семейство и считат, че имението на Тревърс е фракция. Въпреки това признават, че им липсват внуците.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР