Забранил съм да се занимават с дъщерята на Радев, децата

...
Забранил съм да се занимават с дъщерята на Радев, децата
Коментари Харесай

Борисов: Забраних да се занимават с дъщерята на Радев

Забранил съм да се занимават с дъщерята на Радев, децата не са отговорни, отсъди водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг. 

Нали знаете – една жаба в случай че я хвърлиш в тенджера с гореща вода, тя ще изскочи. Ако я сложиш в тенджера със студена вода и последователно загряваш, най-после ще се свари. Те това направиха с българския народ, изясни нагледно обстановката с дейностите на „ Продължаваме промяната “, довели до нарастването на цените на горивата.

От ГЕРБ извадиха подробна таблица с придвижването на цените на бензина и дизела по времето на държавните управления на ГЕРБ и на Политическа партия.

Делян Добрев заяви и сумата, с която е ощетен българският народ - над 3 милиарда лева от февруари 2022 до края на годината. " В този интервал има разлика в цената на петрола - 9 $ е по-скъп. По-скъп е бил и доларът “, регистрира Добрев.

" 3 млрд. е чистата загуба при подравнен $ и подравнен нефт. С това са ни изцакали. Това значи по 1000 лева от всеки водач са взели " Промяната “ през тази година “, допълни той.

„ Правителството, което ние предложихме с министър председател проф. Габровски, имаше 115 депутата " за ". Кой е в изолираност? Само за 6 месеца. Вече те не се оферират и за министър председатели и министри. Това значи, че са се дискредитирали пред своята партия “, сподели Борисов по адрес на Политическа партия.

„ Тази сметка е извадена непосредствено от всеки един българин, компания, водач. 25 ст. обезщетения и то за част от хората са 150 млн., с цел да ви забършат очите “, уточни Борисов таблицата.

„ Винаги съм бил срещу да се атакуват децата на политиците. Затова преди година в най-тежките ни връзки с господин Радев не разреших са се занимават със сина му. Сега съм забранил да се занимават с щерка му. Децата порастват и се развиват и всеки нещо си е избрал. Ако има някакъв ущърб, не са отговорни децата, отговорни са родителите “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и песента на Слави Трифонов и сценаристите му за Лена Бориславова: „ Против съм и такива песни. Хуморът си е комизъм, само че като почнат да си изричат и физически недостатъци… Един има по-малко коса, различен повече… Аз съм срещу. А и Слави Трифонов имаше цялостните благоприятни условия да покаже по какъв начин може да ръководи. Но тогава извади един вътрешен министър, който взриви и скандализира България. Но не желая да се меся в шоупрограмите. Считам, че това не е вярно. “

„ А да отидеш и да арестуваш жена пред децата и фамилията ѝ, 6 часа. Детето да снима безобразието на рашковата полиция, малко дете 1-2 клас. И тогава тези всичките си мълчаха с една-единствена виновност – че нашият ПР бил по-добър от техния ПР. Въобще не желая да се поставям като жертва, няма по какъв начин да съм им жертва. Големият не може да е жертва на недоразвит.

Но да отидеш и това да правиш, да държиш жена в арест. Тогава къде бяха? Как не се откри един публицист да ги попита – имате аналогия с тези на парапета. Не сте вие, ясно е че не сте вие. Но да ги попита “, добави той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР