Компанията за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти Еърбиенби

...
Компанията за краткосрочно отдаване под наем на недвижими имоти Еърбиенби
Коментари Харесай

Акциите на Еърбиенби поевтиняха

Компанията за краткосрочно отдаване чартърен на недвижими парцели " Еърбиенби " (Airbnb) показа прогноза за приходите си през актуалното тримесечие, която е под предстоящото от анализаторите, съобщи ДПА, представени от Българска телеграфна агенция. 

На този декор цената на акциите на " Еърбиенби " се намали с близо 8 на 100 при търговията на извънборсовия пазар, преди началото на формалната търговия на Уолстрийт.

Компанията чака приходите й за интервала април-юни 2024 година да доближат сред 2,68 милиарда и 2,74 милиарда $. Анализаторите чакаха те да възлязат приблизително на 2,74 милиарда $.

Въпреки това " Еърбиенби " заяви, че чака засилен интерес от страна на своите клиенти през идното лято, в това число и поради Европейското състезание по футбол в Германия и Олимпийските игри в Париж. 

Същевременно компанията регистрира, че през първото тримесечие на тази година приходите й са се повишили с 18 на 100  до 2,1 милиарда $ на годишна основа (спрямо януари-март 2023 г.). 

Печалбата на " Еърбиенби " за интервала януари-март на тази година се е нараснала до 264 млн. $ при 117 милиона $ през първото тримесечие на 2023 година. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР