Честит Ден на победата и Ден на Европа! Днес отдаваме

...
Честит Ден на победата и Ден на Европа! Днес отдаваме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Честит Ден на победата и Ден на Европа! Искаме мир

„ Честит Ден на успеха и Ден на Европа! Днес отдаваме респект на милионите, дали живота си в битката против фашизма и по тази причина да има мир в Европа ". Това съобщи водачът на, оповестиха от партията.

Нинова, дружно със зам.-председателя на партията и лидер на евролистата на социалистите, евродепутата и претендент за втори мандат Цветелина Пенкова  Цветелина Пенкова Цветелина Пенкова е родена на 19.02.1988 година в София. След образованието си в Софийската математическа и претендентите за евродепутати проф. Румен Гечев и Гергана Алексова, взе участие в обичайна гала по издигане на флага на Европейския съюз пред президентството на 9 май.

„ Нека се противопоставим на днешните прояви на фашизъм. Нека спрем опитите да се подменя историята и да се заличава нашата памет ", споделя Нинова. И да не забравяме, че основополагаща цел на Европейския съюз е да предизвиква мира в Европа и света. Ние желаеме мир ", прибавя водачът на.  

Церемония по издигането на знамето на Европейския съюз във връзка Деня на Европа се състоя пред президентската институция по-рано през днешния ден.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР