Луната е в знак Везни до 01:35ч на 21 май.

...
Луната е в знак Везни до 01:35ч на 21 май.
Коментари Харесай

Молитвите в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват

Луната е в символ Везни до 01:35ч на 21 май.

Луната е във Везни е  обвързвана със обществени връзки и общуването. През този интервал можете елементарно да се адаптирате към хората и да сте по-чувствителни към разбирането на потребностите на другите. За множеството хора този интервал значи приятни и спокойни дни. Вибрациите на Везните носят съмнение и колебливост и в тези дни мъчно се взема решение и се прави избор. В същото време въпросите за хубостта, изкуството и естетиката също могат да излязат на напред във времето. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония.

Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни. Много подобаващи са занимания с йога, защото привеждат енергийната система в равновесие. 

Луната през целия ден се движи на луфт. Не започвайте нищо ново, нищо значимо, тъй като ще срещнете неприятности. Нещата ще стават или доста мъчно, или напряко ще се провалят.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:48ч 

Символи на 12 лунен ден - сърце, Чашата на Граала. Цветове на деня – разнообразни нюанси на синьото – цвета на морските талази, лазурно синьо, небесносиньо. Енергията на деня – пасивна и спокойна външно, дейна вътрешно. Медитация – сърце. 

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. В този ден се включва галактическата сила на любовта. Човек изпращайки своята сила на Любов към Бога, включва Любовта на Бог към своите творения. Ден на креативната интензивност. Обърнете се към своя Ангел-хранител и помолете за неговата помощ да претвори фантазиите ви в действителността.  Добре е да се посети черква. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. 

Времето, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване би трябвало да е по-малко. Подходящи занимания: стречинг, йога, цигун. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели задоволително внимание. 

В този ден не би трябвало да има грубости, да се споделят обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него! Проявата на обич и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Изисква се избрана централизация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики..

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, каквото и да е то, се случва е за по-добро. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго. 

Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Следва 13 лунен ден от 17:48ч на 20 май до 18:54ч на 21 май

Денят носи нови сили. Изостря се възприятието за правдивост и към всичко прелестно. Може да изпаднете даже в прочувственост.

Сексът в този лунен ден е подобаващ за асимилиране на нови полови техники и пози, любовни игри. Трябва да е деен, само че в случай че авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си. Липсата на полово предпочитание в 13 лунен ден или чувство за отмалялост е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои запаси и не сте разчели вярно силите си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР