Забавленията с мобилни приложения вече се съизмерими с времето ни

...
Забавленията с мобилни приложения вече се съизмерими с времето ни
Коментари Харесай

Колко време ни поглъщат мобилните приложения


Забавленията с мобилни приложения към този момент се съизмерими с времето ни за работа
(снимка: CC0 Public Domain)

Ново изследване хвърля светлина върху мащаба на увлечението на хората по смарт телефоните и мобилните приложения. Времето, което прекарваме с джаджите, продължава да нараства, сочат данните.

Анализаторите от са изследвали какъв брой време прекарват потребителите на смарт телефони във взаимоотношение с разнообразни мобилни приложения и услуги. Оказва се  много – до 4 часа дневно!
още по тематиката
Изследването преглежда потребителите на Android, защото на световно равнище има доста повече притежатели на устройства с тази платформа, в сравнение с с iOS.

Стъпвайки на данни от девет страни (Южна Корея, Япония, Бразилия, Мексико и др.), анализаторите откриват, че към 20% от потребителите прекарват до 4 часа дневно в непосредствен контакт със смарт телефоните си.

Докладът не показва тъкмо по какъв начин се разпределя това време. Специално внимание е отделено не на обществените мрежи, както можеше да се чака, а на. Неслучайно този раздел в магазина Гугъл Play генерира най-вече доходи в изброените страни.

Друг значим извод от отчета е, че през последните две години междинното на ден време, прекарано на смарт телефон, се е нараснало с 45%. А упоменатите 4 часа дневно с в действителност се равняват на половината от работния ден в множеството страни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР