За втора поредна година Враца софтуер общество организира събитие за

...
За втора поредна година Враца софтуер общество организира събитие за
Коментари Харесай

Враца Софтуер организира среща Дигитализирай това 2.0

За втора поредна година Враца програмен продукт общество провежда събитие за цифров маркетинг, което ще се организира на 26 януари, събота, от 14:30 часа в актовата зала на СУ “Козма Тричков”. То е за всички, които търсят забавна и предизвикателна работа, желаят да работят отдалечено за клиенти от България и света или пък желаят да го употребяват да разпространяват своя дребен или междинен бизнес онлайн.
В няколко модула специалисти в цифровия маркетинг ще опишат в резюме какво тъкмо работят и какви благоприятни условия за професионална реализация съществуват в тази сфера. Лектори ще бъдат Йоана Христова, Ивайло Йорданов и Емилиян Кадийски, които ще приказват надлежно за маркетинг посредством наличие, маркетинг в обществените медии и дигитализацията в осведомителната епоха.
Също по този начин ще бъдат прегледани и някои съществени посоки в цифровия маркетинг: ръководство на реклами във Фейсбук и Гугъл, основаване на наличие, SEO, електронна търговия и правене на маркетинг тактика.
По време на събитието ще бъде показан идния 4-месечен курс по Дигитален маркетинг на Враца програмен продукт общество. Той стартира в края на февруари 2019 година и е предопределен както за възпитаници в гимназия, по този начин и за работещи и безработни.
В миналогодишното първо издание на курса взеха присъединяване 25 индивида, а измежду тях има към този момент работещи в тази сфера. В цифровата епоха има търсене както на програмисти, по този начин и на експерти по цифров маркетинг. Ако вие сте изобретателни, упорити, ползвате Фейсбук и Гугъл и желаете да се развивате, не губете повече време!
За повече информация може да следите страницата на събитието във фейсбук https://www.facebook.com/events/300925457293821/

За Враца Софтуер:

Екипът на Враца Софтуер Общество, има за задача да даде нови благоприятни условия за предизвикателна и добре платена работа, която е допустима тъкмо тук - във Враца. Каузата ни срещна схващане от Фондация “Америка за България”, която е съпричастна към основаването на благоприятни условия за работа и обучение на младежите в България.

За Фондация „ Америка за България “:

Фондация „ Америка за България “ е една от най-големите благотворителни организации в Централна и Източна Европа и е основана през 2009 година Тя е директен правоприемник на Американския капиталов фонд, чиято сполучлива активност в продължение на повече от 20 години основава капитала, с който оперира Фондацията през днешния ден. Това разрешава „ Америка за България “ да бъде изцяло самостоятелна и независима институция.
От основаването си до през днешния ден Фондацията е вложила над 200 млн. $, с цел да подкрепи укрепването на динамичната пазарна стопанска система и институциите на демократичното общество в България посредством поддръжка на начинания в шест области: „ Образование “, „ Гражданско общество и демократични институции “, „ Развитие на частния бранш “, „ Изкуство и просвета “, „ Културно завещание и туризъм “ и „ Социална сфера “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР