За втора поредна година в Каблешково се организира благотворителен спортен

...
За втора поредна година в Каблешково се организира благотворителен спортен
Коментари Харесай

Каблешково спортува: С благотворителни инициативи ще се събират пари за детска площадка

За втора поредна година в Каблешково се провежда благотворителен състезателен уикенд , надлежно на 13 и 14 май . С организацията са се заели трима млади поданици на града – Ведислав Божанов, Димитър Димитров и Николай Кръстев, които са подкрепени от кметството в Каблешково.

Освен обичайните шампионати по баскетбол и футбол , малчуганите от детска градина „ Радост “ в града ще покажат какво могат в съревнование „ Бързи, смели сръчни “. Момичетата от клуба по спортна акробатика „ Нефтохимик “ пък са подготвили спиращи дъха съчетания , които ще изиграят в обедната отмора на футболния шампионат.

„ Тази година имаме нов участник. Момчетата от XplosiveGym ще създадат съревнование по „ Street Fitness “ за всички искащи. Ще има клекове, кофички, набиране, щанги и още доста извършения, в които ще се види кой е най- устойчив “ , заяви Божанов и посочи, че за всеки шампионат ще има обезпечено здравно лице и професионални съдии .

Кутията за дарения ще съпътства всяко събитие, като събраните пари от дарения и такси през двата дни ще отидат за корекция на детската площадка до дребното футболно игрище в Каблешково. През 2022 година със събраните средства бяха ремонтирани спортните уреди в учебния двор на града.

„ Излезте с нас, спортувайте, дано да напълним игрищата и трибуните, да покажем какво можем дружно! “ , приканват уредниците.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР