За втора поредна година фондация За доброто“ организира благотворителен концерт

...
За втора поредна година фондация За доброто“ организира благотворителен концерт
Коментари Харесай

Благотворителен концерт събира средства за децата на починали от COVID медици

За втора поредна година фондация „ За положителното “ провежда благотворителен концерт за децата на умряли от Коронавирус медици. Концертът ще се състои на 21 декември в One More Bar в Борисовата градина в София и в него ще се включат Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Ерсин Мустафов от Jeremy?, Александър Славчев, Маги Алексиева - MEY и DJ Mr. Moon.

„ Малко над 50 000 лева са събрани досега във фонд „ За децата на герои “ за 2024 година. Сумата е извънредно незадоволителна, с цел да осигурим съществуването на фонда. За да продължим да работим по него и през идната година крайната сума, която би трябвало да съберем възлиза на 150 000 лева “, споделят от фондацията.

Във фонда сега има 25 деца на медици и учители, които починаха от Коронавирус. Децата получават стипендии от по 500 лева на месец към този момент три години. Най-малкото дете във фонда е на 6 години, най-голямото ще приключи учебно заведение през май.

Целта на фонда е да обезпечи поддръжка за децата до довеждане докрай на междинното им обучение. Парите за стипендии се обезпечават напълно от дарения.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР