За втора поредна година, академията "Mirafiori" организира образователната кампания за

...
За втора поредна година, академията "Mirafiori" организира образователната кампания за
Коментари Харесай

Учат ни как да шофираме безопасно през зимата. Вижте кое е най - важното, което трябва да направим преди да се качим в колата си

За втора поредна година, академията "Mirafiori " провежда просветителната акция за безвредно шофиране – "Овладей пътя ".

Събитието ще се организира от 14 до 18 ноември ноември във ВТУ "Тодор Каблешков " в София.

Кампанията се провежда от автомобилни състезатели и специалисти, които ще покажат на всеки, който се е записал на страницата на академията във Фейсбук, по какъв начин да владеят автомобила си при рискови обстановки и ще дават препоръки за подготовката на транспортните средства за студените месеци.

"Ще имаме готови коли и инструктори. Ще сложим хората в рискови обстановки, с цел да ги подготвим за сезона ", сподели пред Bulgaria ON AIR Явор Алексов, който е част от уредниците и инструкторите в акцията "Овладей пътя ".

Друг от уредниците и инструкторите на самодейността Александър Цветков пък изясни, че всичко ще е изцяло гратис, а концепцията на "Овладей пътя " е хората да бъдат сложени в сериозна обстановката, в каквато не са попадали. Разбира се това ще става изцяло безвредно и в изолирана среда.

"Повечето хора се стряскат просто, тъй като в никакъв случай не са били поставяни в такава обстановка или тя се е случила случайно и не са упели да я овладеят ", акцентира той в утринния блок на Bulgaria ON AIR.

Подготовката на колите за зимата е доста значима. Организарорите допълниха, че би трябвало да внимаваме при избора на зимни гуми и предложиха да се допитаме до експерти, с цел да се ориентираме и да изберем какви да вземем, тъй като от време на време е по-добре да употребяваме напълно нови, само че по-нисък клас, а не такива, които са по-висок клас, само че към този момент са на няколко години.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР