За всички хора с безнин в кръвта и страст към

...
За всички хора с безнин в кръвта и страст към
Коментари Харесай

Хегемоните на сапунерката - трите ни топ фаворита за Red Bull Soapbox + ВИДЕО

За всички хора с безнин в кръвта и пристрастеност към адреналина, за повторно София ще стане хазаин на световноизвестното съревнование Red Bull Soapbox Race. На 30 септември запалянковци от цялата страна ще премерят сили в конкуренцията за най-оригинална, най-здрава и най-бърза самоделна количка.
Това е второ издание на надпреварата, като първото през 2014-а година събра стотици почитатели столичния бул. " Черни връх " и десетки участници, които съществено впечатлиха с развинтена фикция.
Логично - упованията към тазгодишната конкуренция са високи. Вече има регистрирани 65 тима, а концепциите за колички варират от батмобили, през коли за спешна помощ, влакове, дини и какво ли още не. Всички тях може да видите в формалната страница на Red Bull Soapbox Race .
Благодарение на Red Bull ние успяхме да се промъкнем зад кулисите на три от тимовете и да се срещнем с техните капитани. Повече за това какво им дава крила и дали имат вяра досатъчно в успеха, може да видите във видеото тук:
За всички хора с безнин в кръвта и пристрастеност към адреналина, за повторно София ще стане хазаин на световноизвестното съревнование Red Bull Soapbox Race. На 30 септември запалянковци от цялата страна ще премерят сили в конкуренцията за най-оригинална, най-здрава и най-бърза самоделна количка. Това е второ издание на надпреварата, като първото през 2014-а година събра стотици почитатели столичния бул. " Черни връх " и десетки участници, които съществено впечатлиха с развинтена фикция. Логично - упованията към тазгодишната конкуренция са високи. Вече има регистрирани 65 тима, а концепциите за колички варират от батмобили, през коли за спешна помощ, влакове, дини и какво ли още не. Всички тях може да видите в формалната страница на Red Bull Soapbox Race. Благодарение на Red Bull ние успяхме да се промъкнем зад кулисите на три от тимовете и да се срещнем с техните капитани. Повече за това какво им дава крила и дали имат вяра досатъчно в успеха, може да видите във видеото тук:
Боби от тима на светлата страна на силата е взел участие в предходното съревнование. Сигурното място в тройката се е изплъзнало на тима му поради една лекичка злополука... В тази конкуренция обаче няма място за засегнати достолепия, в противен случай. Удоволствието е в целия развой на сглобяване на количката, превозване на скъпо време с приятелите и пийване на Red Bull. Затова и с ненаситност ни сподели количката им или най-малко това, което е останало от нея. Разказани за премеждията до момента в който я построят и най-много - какво ще подобрят, с цел да имат по-големи шансове тази година. Така че в случай че желаете да получите скъп съвет, изгледайте срещата ни с Боби: Боби от тима на светлата страна на силата е взел участие в предходното съревнование. Сигурното място в тройката се е изплъзнало на тима му поради една лекичка злополука...
В тази конкуренция обаче няма място за засегнати достолепия, в противен случай. Удоволствието е в целия развой на сглобяване на количката, превозване на скъпо време с приятелите и пийване на Red Bull.
Затова и с ненаситност ни сподели количката им или най-малко това, което е останало от нея. Разказа ни за премеждията до момента в който я построят и най-много - какво ще подобрят, с цел да имат по-големи шансове тази година.
Така че в случай че желаете да получите скъп съвет, изгледайте срещата ни с Боби:

30 септември, бул. " Черни връх ", чакаме ви! Ние ще сме там сигурно за мощна доза адреналин и развлечение.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР