За всички деца с хематологични и онкологични заболявания, безплатни консултации

...
За всички деца с хематологични и онкологични заболявания, безплатни консултации
Коментари Харесай

Безплатни консултации за всички деца с хематологични и онкологични заболявания в София

За всички деца с хематологични и онкологични болести, безвъзмездни съвещания с проф. доктор Фунда Весиле Чорапчъоглу на 28 и 29 януари в София

Ние, ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “ имаме удоволствието да посрещнем за първи път експерта по детска хематология и онкология проф. доктор Фунда Весиле Чорапчъоглу на 28 и 29 януари 2022 година в София. Тя ще гостува в България по покана на нашия шеф – Звезделина Лютфи. Гостуването и ще се организира в границите на самодейността ни да предоставим достъп на българските пациенти до най-съвременните способи и технологии в медицината.

Всички пациенти, които имат потребност от лекуване на хематологично или онкологично заболяване могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация със експерта. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център 0879 977 402 или 0878 500 940, и да си запишат час.

Коя е проф. доктор Фунда Весиле Чорапчъоглу?

Проф. доктор Фунда Чорапчъоглу е експерт по детска хематология и онкология. В момента е част от екипа на турската здравна група Acibadem.

Член е на Международното сдружение по детска онкология, Турската фондация за проучване на рака и Турската педиатрична онкологична асоциация.

Основните клинични области на интерес на проф. доктор Фунда Весиле Чорапчъоглу включват:
Рак Метастази Невробластома Тумор на Вилмс Рабдомиосарком Костни метастази Липосарком Дифузен огромен В-клетъчен лимфом Епендимома Медулобластома
Методите които употребява за диагностика и лекуване проф. доктор Фунда Чорапчъоглу са:
Томография Биопсия Ексцизионна биопсия Хипертермия Гореща химиотерапия Роботизирана хирургия на Да Винчи Автоложна трансплантация на стволови клетки Палиативна грижа
Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с проф. доктор Фунда Весиле Чорапчъоглу в София на 28 и 29 януари, би трябвало да си запишат час авансово на телефоните на ЗИЦ „ Медикъл Караджъ “: 0878 500 940 и 0879 977 402 или да заявят стремежи от тях час онлайн на www.medikara.bg.

Имайте поради, че по време на консултациите с проф. доктор Чорапчъоглу, прегледи няма да бъдат осъществявани. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполага пациентът все още.

Още от ЗДРАВЕ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР