За случай на нападнат лекар съобщават от Многопрофилната болница в

...
За случай на нападнат лекар съобщават от Многопрофилната болница в
Коментари Харесай

Нападнаха лекарка в Детското отделение на МБАЛ Добрич

За случай на атакуван доктор оповестяват от Многопрофилната болница в Добрич. Инцидентът станал на 5 август вечерта в Детско поделение.

По време на дежурство доктор Москова приела дете с хронично заболяване, което било лекувано в дома си в продължение на три дни и доведено в клиниката от родителите, откакто положението му не се подобрявало. При приема на детето бащата бил във очевидно нетрезво положение. Той нападнал доктор Москова и опитал да я удари. Присъствал на случая млад мъж предотвратил с намесата си възникването на по-тежки последствия.

За случая бил подаден сигнал до дежурния в полицията и нападателният татко е арестуван. Той е нанесъл и материални вреди на отделението.

За последният месец внезапно се е повишил броят на потърсилите незабавна помощ в Многопрофилната болница в Добрич, оповестяват оттова. Част от аргументите за това са летните отпуски на персоналните лекари и експертите. Само за едно денонощие в края на предходната седмица през Спешно поделение са минали над 100 индивида - 72 възрастни и 36 деца.

Два екипа от доктор и здравна сестра дежурят непрекъснато в отделението. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР