За съжаление модата за някои декоративни предмети, уреди и мебели

...
За съжаление модата за някои декоративни предмети, уреди и мебели
Коментари Харесай

20 неща в дома, които издават селския вкус на стопаните си (Снимки):

За страдание модата за някои декоративни предмети, уреди и мебели се трансформира доста бързо. Понякога, още преди ремонтът да завърши, определените цветове стават демоде. Да, всички знаем, че е невероятно постоянно да сме в крайник с модата, а стилът е безконечен. Затова през днешния ден ще ви разкажем по какъв начин би трябвало да наподобява един моден апартамент.

Никой няма да уточни ясни и непоклатими критерии в това отношение. Но има лист с предмети, които няма да намерите в него. Стилните жилища са пространства, в която всеки ще се усеща удобно.

А някои елементи на декора определено издават, извинете, селски вкус .Ето 20 неща в дома, които издават неприятния вкус на стопаните си:

 мръсни ръкохватки

Кухненският текстил е може би най-важният детайл от декора на тази стая. За да поддържате дома си постоянно моден, погрижете се за чистотата на главните предмети: кухненски кърпи и ръкохватки. В последна сметка те са първите, които притеглят вниманието.

 изкуствени цветя

Доскоро декорирането на домове с изкуствени растения се смяташе за съвременно. Те не се нуждаят от поддръжка, като се изключи че прахът би трябвало да се отстранява един път на всеки няколко седмици. Същото важи и за дървените фигурки и други банални всеобщо създадени декори. Опитайте се да избягвате неща, които вършат дома ви да наподобява като стотици други.

 покривки на дивана

Много за благополучие към този момент са се отървали от навика да покриват дивани и фотьойли с покривки за легло, ковьорчета и тям сходни. Това прави мебелите да наподобяват неловко и на ниска цена. Искате ли да легнете на дивана и да поспите умерено няколко часа? Просто оставете сгънатото одеяло там.

 магнити на хладилника

За множеството фамилии вратата на хладилника е магнитна дъска. Такава панорама наподобява освен кичозно и блестящо, само че и много безвкусно. Ако желаете да донесете магнити от пътуванията си, купете им специфична железна дъска в рамка. Може да се окачи в спалнята като картина. Още по-добре – купувайте по-функционални сувенири.

 работни календари

Някога стенните календари се използваха единствено за стените в офиса. Може би наличието им там в действителност е целесъобразно. Но вкъщи този фон е просто несъответствуващ. Искате ли постоянно да имате календар пред очите си? Купете дребен, който ще се побере в портфейла ви. С модерните технологии този проблем изчезва изцяло.

 лъскава завивка

Този бляскав прахоуловител е обичана украса на спалнята за доста фамилии. 20-годишното сатенено було няма нищо общо със стила. Препоръчваме да го замените с елементарен мек юрган в пастелни цветове. И очите се радват, и нервната система е в съвършен ред.

 перваз с цветя

Хармоничното жилище въодушевява творчеството, отпуска и просто радва окото. Съгласете се, стайните растения единствено способстват за този резултат. Но в случай че те са безредно сложени в ъглите или на перваза на прозореца и даже в разнообразни пластмасови саксии, не може да се избегне раздразнение. Разбира се, няма потребност да харчите пари за идентични саксии. Можете сами да украсите саксиите с растения.

 предмети на перваза

Да, и претрупването на первазите на прозорците е по принцип неприятна концепция. Във ваш интерес е да осигурите допустимо най-вече естествена светлина да влезе в дома ви. Затова съветваме да се откри друго място за козметика, чаши и тигани, дребни домашен уреди. Оставете растенията на перваза на прозореца, това място е доста по-важно за тях.

 смачкано пране

В стилния апартамент няма място за купища пране. Не забравяйте да перете облеклата постоянно и да гладите незабавно, с цел да не се трансформира къщата в пералня.

 пуф мебели

Пуфовете са мебели, чиято мода породи през 2000-те. След това притежателите им се пробваха да ги задържат от носталгия, пренебрегвайки стила на дома и качеството на материалите. В днешно време те са доста по подобаващи за летни тераси или детски клубове.

 мръсни съдове

Никой не основава чувството за беднотия и небрежност повече от мръсните чинии. Погрижете се за външния им тип освен преди идването на гостите, само че и в делничните дни. Има доста домашно приготвени средства, които могат елементарно да се оправят с въглеродните отлагания и всевъзможни петна по емайла. Почистването на тигана въобще не е проблем.

 чердже от парцали

Опитните домакини знаят, че постелката на пода и парцалът за разчистване на пода са друго нещо. Така че, по-добре е да не употребявате последното като чердже (макар модата на парцалените килими да е на респект в някои страни), изключително пред входната врата. Все отново не желаете да изплашите гостите още на прага?

 чаша с кафе

Не един път сме говорили за напуканите съдове. Мнозина имат вяра, че това носи злополучие в дома. Този факт е сложен за инспекция. Фактът обаче, че пукнатините в съдовете наподобяват грозни, е неоспорим.

 кухненска сушилня

Сигурни сме, че във всяко семейство е имало сходни сушилни за съдове. Някои обаче се усетиха в точния момент да се отърват от тях, заменяйки ги с по-модерни. Във всеки случай в една стилна кухня няма място за подобен продукт.

 сушилник за облекла

Същото важи и за сушилника за дрехи. Да, не всеки има шанс с задоволително място на балкона, с цел да изсуши прането там. Но такава сушилня в средата на стаята прави помещението неловко. Затова постоянно обръщайте внимание на този въпрос. Веднага щом облеклата изсъхнат, незабавно ги съберете.

 остарели плюшени играчки

Още ли съхранявате старите си плюшени играчки за внуците? За Бога! Просто го правете не на очевидно място, а в кутии или килер. Не забравяйте, че върху играчките се натрупва доста прахуляк. Поради това се предлага от време на време да ги перете.

 замърсен електрически ключ

Снежнобяло, квадратно, с гладки заоблени ръбове. Евтините съвременни превключватели наподобяват скучни и еднообразни. А подобни екземпляри ще намерите в съвсем всеки апартамент. Без уникалност! По-добре е да похарчите пари за 2-3 истински ключа за електричеството, които ще се трансфорат в спомагателен украсителен детайл.

 лайсна кухня

Подобна водобранна лайсна сред стената и сред плота може да се откри в някои кухни, реновирани преди 10 години. Днес обаче майсторите са привикнали да вършат шева незабележим. Разбира се, това не значи, че би трябвало незабавно да се отървете от нея. Просто имайте поради тази информация преди идващия ремонт на кухнята.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР