За събиране на Spice Girls се говори вече от доста

...
За събиране на Spice Girls се говори вече от доста
Коментари Харесай

Виктория Бекъм още го може

За събиране на Spice Girls се приказва към този момент от много време, само че към този момент като че ли няма изгледи това да се случи, най-малко не и скоро. Откакто обаче напусна момичешката група преди повече от десетилетие, Виктория Бекъм понякога извършва от предишните ѝ шлагери на празненства, в това число и на едно такова с Мел Си през 2017 година
 Дейвид Бекъм и синът им Бруклин споделят пристрастеността към татуировките
Страстта, която Дейвид и Бруклин Бекъм споделят

Крушата не пада по-далеч от дървото

Ако въпреки всичко обаче се чудим дали госпожа Бекъм към момента може да пее, ето го и отговора. " Сервиран " непосредствено от самата нея.

Тя и брачният партньор ѝ са отпразнували успеха на  футболният тим, на който Дейвид Бекъм е притежател и в който напълно неотдавна играе, с празненство, на което е имало и караоке сесия. А Виктория, не без очарователното включване на мъжа си, извършва шлагера на Spice Girls от 1996 година " Say You`ll Be There ".

Warming up the vocals in Miami! More to come????!!????????

, очевидно благополучен от успеха на тима си, пее част от текста на парчето, до момента в който танцува дружно с Виктория. Видеото тя е споделила в своя TikTok, а брачният партньор ѝ го е качил на стори в Instagram.

Бившата певица от Spice Girls пък е разгласила в Instagram други фрагменти от същата вечер, на които още веднъж дружно с Дейвид Бекъм пеят и танцуват. " Просто една непринудена вечер в Маями... Не, в действителност не пих толкоз доста ", написа шеговито  към поста си.
 Дейвид и Виктория Бекъм - 24 години обич
24 години по-късно - щастливи ли са дружно Дейвид и Виктория Бекъм

Как двамата означиха годишнина от сватбата си

Двойката е посетила мача на Интер Маями дружно с две от децата си - Круз (18 г.) и Харпър (12 г.). На събитието са били видяни и други известни персони, измежду които ЛеБрон Джеймс, Ким Кардашиян и сина ѝ Сейнт Уест (7 г.) и Тристан Томпсън (бившият на Клои Кардашиян), написа E! News.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР