Часове след фаталния сблъсък, отнел човешки живот край Аксаково, текат

...
Часове след фаталния сблъсък, отнел човешки живот край Аксаково, текат
Коментари Харесай

Шефът на анестезиологичното отделение на Св. Анна - Варна: Жената от катастрофата с НСО е в медикаментозна кома

Часове след съдбовния конфликт, лишил човешки живот край Аксаково, текат разпити на очевидци. Пред проверяващите показания са дали експремиерът Кирил Петков, служителят на НСО, карал колата и още двама души. Тежко остава положението на потърпевшата жена при злополуката край Аксаково. Тя е с голям брой контузии. 

" В момента положението ѝ е тежко, само че нормализирано. През нощта са работили два екипа - хирургичен и ортопедичен. Сутринта можем да кажем, че се стабилизира положението. В момента няма непосредствена заплаха за живота, само че при такива контузии постоянно може да възникне някакъв спомагателен проблем. Интубирана е, в интензивно поделение, в медикаментозна кома е и в идващите дни, в случай че нещата не престават по този метод, считаме постепенно да пристъпим към пробуждане ", сподели пред Bulgaria ON AIR началникът на ОАИЛ МБАЛ " Св. Анна " доктор Валентин Власаков.

Автомобилът, в който са пътували потърпевшата жена и брачният партньор ѝ, който умря на място, е излизал от вторичен път. Не спрял на знак " Стоп ". 

В сектора, в който става злополуката, ограничението е 90 км/ч. Предстои да бъде направена техническа експертиза, която да откри с каква скорост се е движила колата на НСО.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР