В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана Три месеца риалити

...
В снощния епизод си тръгна стюардесата Йоана Три месеца риалити
Коментари Харесай

Ергенът Алекс ще си тръгне от шоуто с една от тези лелки

В снощния епизод си потегли стюардесата Йоана

Три месеца риалити и най-после предвидими финалистки в лицето на Магдалена и Надежда. Още при започване на шоуто стана ясно, че двете русокоски ще се борят за сърцето на Алек Младенов. В снощния епизод си потегли стюардесата Йоана.

" Разочарована съм от това, че си потеглям, когато се усещах толкоз покрай Алек и до любовта му и като че ли няма какво друго да направя. “, сподели Йоана, която отпадна на крачка от огромния край. За страдание, тя не получи алената роза в предпоследния епизод на предаването.

Така за сърцето на Алек останаха Надя и Маги. В идващия епизод те ще би трябвало да се срещнат с неговата майка и да преодолеят майчината ѝ протекция и да я завоюват на своя страна. Той към този момент се срещна с родителите на последните претендентки.

" Много се вълнувам. В момента съм като някаква прочувствена бомба. За мен е извънредно значимо да се срещнат родителите ми с Алек, тъй като съм доста близка с тях. ", показа Надежда преди срещата с родителите си.

" Има някаква магия в Надежда - не мога да обясня. Душата ѝ е най-красивото нещо, което съм виждал. Смятам, че Надежда е дамата, която всеки един мъж би мечтал да има до себе си ", показа Алек на собствен ред.

Маги показа, че срещата на Алек с родителите ѝ е била доста същинска страст. След това те посетиха едно от най-красивите места на Родос.

Толкова съм подготвена да стана майка, че не се възнамерявам за материалната страна на нещата. Ако някой каже, че това е подправено, би трябвало да е вманиачен, съобщи Магдалена.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР