За потресаващо безсърдечие на жители на Мездра алармират от фондация

...
За потресаващо безсърдечие на жители на Мездра алармират от фондация
Коментари Харесай

Потресаваща безсърдечност! Дробят хляб с антифриз на бездомните кучета в Мездра /снимки/

За потресаващо коравосърдечие на поданици на Мездра сигнализират от фондация „ Анимал хелп “ в железничарското градче. Момиче се натъкнало на купа самун, смлян в антифриз.
Случката е станала точно на християнския празник Архангеловден. Вместо да покажат покорност и състрадание, незнайни са решили да избият беззащитни животни, като ги отровят. Атаката е ориентирана против бездомните кучета към блок „ Леденик “ 3 до комплекс „ Калето “. На смъртоносната попара обаче е изцяло допустимо да се натъкнат и домашни любимци.
„ Младо и крепко мислещо момиче е намерило тази купа с антифриз и самун, който незабавно е изхвърлило. Бива ли да сте толкоз жалки и безхаберни, бе жители от община Мездра? Ще бъдете съдени! Кармата чука на вратите ви!!! “, пишат от сдружението на зоолюбителите.
Същия ден хора намерили агонизиращо куче със признаци на отравяне в региона. Рижка или Шушка, както я назовават живеещите в квартала, била закарана неотложно във ветеринарна клиника. Доброволците от фондацията създали всичко по силите си да спасят четириногото, като му присъединили системи, само че за жалост то умряло.
Историята провокира стотици гневни мнения в обществената мрежа. Хората са уверени, че не това е метода за справяне с казуса с бездомните кучета. Те упорстват зоополицията да си свърши работата и да накаже с цялата тежест на закона виновника за гибелта на животинката. Дори и да не съумеят да го заловят, хората са уверени, че всичко на света се връща и безсърдечният палач ще получи кармично отмъщение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР