За пореден път в навечерието на празника на Плевен –

...
За пореден път в навечерието на празника на Плевен –
Коментари Харесай

Средношколско

За следващ път в навечерието на празника на Плевен – 15 май се организира обичайно издание на Детски шампионат по футбол за купата на Средношколско общежитие „ Данаил Попов “.



Спортната самодейност е под патронажа на ръководителя на Общинския съвет доцент доктор Иван Малкодански.



Началото на шампионата беше обещано в последния ден на април на новия футболен терен с изкуствена трева до градския стадион в Плевен.



В шампионата взеха присъединяване четири тима на учебните заведения ПГ по туризъм „ Алеко Константинов “ и ПГ по превоз „ Цветан Лазаров “ и два тима на Средношколско общежитие „ Данаил Попов “.



Спортът е освен игра, а доста повече - посредством него се учим да бъдем по-толерантни, здрави, основава същински другарства. След трите сполучливи издания на детския футболен шампионат, проведени в предходните години, тази година под патронажа на Председателя на Общински съвет Плевен и с ентусиазма на треньорите Вероника Николова -ПГ по превоз, Иван Симов - ПГ по туризъм и Цветан Басаров – Следствен отдел към окръжна прокуратура „ Данаил Попов “ се организира и четвъртото издание.



Специален посетител на събитието беше и Заместник областниятуправител - Николай Абрашев, който награди спечелилите в шампионата, показа Веселка Лилова, шеф на Общежитието.



„ Благодарни сме на всички за присъединяване. И тъй като всички се показаха ужасно, всеки от оборите си потегли с купа и медали. Спорът е здраве, построява характера, учи на великодушие и не на последно място - носи доста приятни страсти “, сподели още Веселка Лилова. Тя благодари за ангажираността и на двете институции за отношението към младежите и спорта.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР