“Националната служба за охрана (НСО) призовава към въздържание от разпространение

...
“Националната служба за охрана (НСО) призовава към въздържание от разпространение
Коментари Харесай

За катастрофата с Кирил Петков: НСО призова за въздържане от спекулации

“Националната работа за защита (НСО) приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си. ” Това показва НСО впозиция, публикувана до медиите за злополуката с автомобил, ръководен от техен чиновник, в която се е возил някогашният министър председател Кирил Петков.

Тогава излизащ ненадейно автомобил лишава преимуществото на колата на НСО и последва тежък удар. При конфликта умира водачът на цивилната кола, а брачната половинка му е настанена с пострадвания във варненска болница.

Той посочи и, че се ревизира дали колата на НСО не се е движила с превишена скорост.

В позицията си от НСО акцентират:

“Във връзка с трагичния случай на 16 май 2024 година с присъединяване на профилиран автомобил на Националната работа за защита, държавната охранителна работа декларира, че оказва всеобхватно подпомагане на способените органи по воденото разследване. Убедени сме, че професионалните дейности на проверяващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина ”.

И прибавят:

“Ръководството и съставът на Националната работа за защита сервират дълбоки съболезнования на фамилията и околните на починалия при злополуката лидер и показват откровена вяра за сполучливо и скорошно възобновяване на неговата брачна половинка! ”

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР