За пет седмици 602 чужди компании са написали писма за

...
За пет седмици 602 чужди компании са написали писма за
Коментари Харесай

За пет седмици - 602 чужди фирми с интерес да вложат 2 млрд. евро у нас

За пет седмици 602 непознати компании са написали писма за планове за вложения в размер за близо 2 милиарда лева Това е е резултатът от оповестената конкуренция сред комерсиалните ни аташета зад граница, заяви министърът на стопанската система Кирил Петков на брифинг.

" Резултатът надмина и най-смелите ми упования...Това не са общи думи, а действителни планове за вложения ", сподели Кирил Петков. Той посочи, че е очаквал да се получат не повече от 300 писма.

Интерес от всяко кътче на Земята към България

Всяко едно комерсиално посланичество е показало писма за планове за вложения у нас, сподели Кирил Петков. Общо 62 аташета работят зад граница за привличане на непознати вложения у нас към службите по търговско-икономическите въпроси (СТИВ), демонстрират данните на В някои страни, като Германия и Русия да вземем за пример, има повече от едно посланичество.

Победителят в конкуренцията е СТИВ Мюнхен. Търговското ни аташе там Стефан Йонков благодари за оценката на страницата във Facebook. " Общите ни старания дават резултат " , написа Йонков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР