За първи път в студиото на COOL...Т пред Петя Дикова

...
За първи път в студиото на COOL...Т пред Петя Дикова
Коментари Харесай

Честито На Влюбените Гълъбчета! Най-Любима Българска Спортна Звезда Сключи Съвсем Таен Брак, Никой Не Знае! Вижте Снимки, Горчиво!

За първи път в студиото на COOL...Т пред Петя Дикова Сесил описа всичко за щастливото събитие: „ Беше в края на сезона, комбинирах отмора и женитба, защото няма време за нищо. Дори за личната ми женитба. “

Топтениситката ни изпрати доста сполучлив сезон, в който разгроми шампионката от „ Ролан Гарос “ Франческа Скиавоне и беше първа женска ракета на България. В едно от редките си изявленията, Сесил призна, че на моменти още ѝ е „ необичайно “, че към този момент е госпожа и добави:

„ Не желаех огромна женитба. Исках да се насладим на момента, тъй като доста мои близки приятелки се ожениха и ми споделяха: „ Всичко мина толкоз бързо, толкоз натоварено, усещаме се толкоз изтощени, изтощени, нищо не помним. “ Аз не желаех подобен ден. Исках да запомня всеки един миг, тъй като всеки се надява да го направи единствено един път в живота си “, споделя Каратанчева.



Жоро съумява да завоюва Сесил след няколкомесечно гонене, а първите им срещи минават в кварталната бензиностанция – във видеото може да чуете занимателната история по какъв начин двамата си говорили и по 12 часа, без да могат да се разделят.

„ Детето знамение на българския тенис “, както назоваха Сесил, а неотдавна госпожа, споделя за избраника си – някогашния футболист Жоро: „ Той има огромно сърце. Той е извънредно добър човек и ме кара да се усещам извънредно щастлива. “

Сесил показа, че родителите ѝ доста харесват Георги и поддържат младото семейство. Като някогашен професионален състезател, той познава и схваща ритъма на нейния живот.

Наскоро в дясното коляно на състезателката откриват доброкачествено обучение, по тази причина и топтенисистката ни ще пропусне срещите от „ Фед Къп ”. Лекари от целия свят поучават Сесил да направи интервенция, само че Жоро е решен да ѝ помогне да се оправят с казуса по различен метод. Какъв е той, може да чуете във видеото по-долу.

„ Половината ми живот е минал на кортове, по зали, в тренировки. Това е един втори стадий от живота, по този начин ги деля. Но вярата е същата. В края на деня се надяваш на трофей. Тук се надяваш да минат едни златни, сложни, леки, хубави, неприятни, всевъзможни, само че в последна сметка сполучливи едни 40-50 години, да се обърнеш обратно и да видиш, че в последна сметка си първенец. Много пъти са ме питали каква е задачата в живота ми, какви са ми фантазиите, и може би е това – когато съм, живот и здраве, една баба на 70 – 80 години, като седна вечерта да си кажа: „ Ех, щастлива съм, не скърбя за нищо, направих верните избори. “
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР