За първи път в България отвори врати за ценители световноизвестната

...
За първи път в България отвори врати за ценители световноизвестната
Коментари Харесай

Триизмерна изложба отвори врати в София

За първи път в България отвори порти за ценители световноизвестната пробна галерия " 3D Doubt Your Eyes ". Тя ще гостува в галерията на СБХ на ул. " Шипка " 6 в София до 30 април в това число.

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в сектора, е обиколила Съединени американски щати, Близкия изток, Западна Европа, привличайки милиони гости. Изложбата гостува в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, тя притегля хора от 5- до 75-годишна възраст. Всеки може да стане част от необикновена илюзионна сцена и да си направи занимателни и паметни фотоси (от които се получават чудесни постове в обществените мрежи).

" 3D Doubt Your Eyes " комбинира 3D ръчно направени картини и илюзионни подиуми. Творбите, които се виждат двуизмерно онлайн, се трансформират в триизмерни сега, когато човек стане част от сцената, която пресъздават.

Артистичната, просветителна и занимателна експозиция впечатлява с 30 изцяло интерактивни точки. Картините са основани на ръка от професионални 3D художници по план, особено за изложбата. Нито едно от тези творби не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави неповторими.

Междугалактически дуели, вървене по Луната и гримиране на Мона Лиза са единствено част от сцените, в които деца, младежи и възрастни имат опция да станат част от света на " 3D Doubt Your Eyes ". Това в действителност забавно събитие няма несъразмерни искания за висока просвета, само че може да подтиква мисленето и фантазията, да образова и за забавлява, показват идеолозите на експозицията.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР