За отслабен организъм и имунитет, пригответе си следната рецепта! Понякога,

...
За отслабен организъм и имунитет, пригответе си следната рецепта! Понякога,
Коментари Харесай

За отслабен организъм и имунитет, консумирайте тази комбинация!

За отслабен организъм и имунитет, пригответе си следната рецепта!

Понякога, организмът може да се изтощи и след най-леката простуда. Хората с белодробни болести или с хронични респираторни болести, са изключително изтощени.

Когато организмът е отслабен, идната зараза ще е още по-тежка от предходната. Следователно, би трябвало да реагирате неотложно и да дадете опция на организма да ускори имунната си система.

Тази рецепта е предопределена най-вече за отслабен организъм, имунитет, за възобновяване от тежко заболяване, възобновяване след интервенция или след хоспитализация.

Сместа е подобаваща и целесъобразна за хора с белодробни болести, деца с отслабен имунитет и без вкус.

Само след няколко седмици ще се убедите в ефикасността и силата на тази композиция:

Необходими съставки:
50 гр. смлени орехи
50 гр. смлени бадеми
50 гр. смлени стафиди
50 гр. смлени лешници
50 гр. настърган хрян
500 гр. мед
1 цялостен лимон, по-голям (домашен)

Приготвяне:
Смесете всички съставки и ги разбъркайте в по-голям буркан. Разбъркайте добре, защото сместа е гъста и оставете в хладилника.

Употреба: Най-добре е да консумирате по една супена лъжица заран и вечер, най-малко един час преди хранене.

Когато изразходвате дозата, направете друга.

Можете да извършите двойна доза едновременно, само че е по-трудно да се съхранява и употребява, тъй че е най-добре да извършите единична доза, както споменахме по-рано. Можете да продължите да употребявате сместа след приключване на целесъобразното количество, превантивно.

Лешникът е богат на витамини Е и С, микроелементи: цинк, йод и хром. Микроелементите постоянно са в дефицит в актуалното меню.

Орехите са 4 пъти по-хранителни от месото. Съдържат антиоксиданти, висококачествени мастни киселини, желязо, калций, магнезий, фосфор, цинк, манган, селен, витамини А, В, С, Е и К.

Хрянът е отличен за разчистване на организма, като форсира метаболизма, предотвратява настинките, укрепва целия организъм и е богат на витамини С, В1, В2, В6, калий, магнезий, фосфор, желязо. Той е отличен натурален антибиотик, който покачва съпротивлението на организма, улеснява храносмилането, подтиква кръвообращението и работата на сърцето, подтиква работата на черния дроб и е добър диуретик.

Вижте още: Домашна шоколадова торта, подготвена за 30 минути

Бадемите са най-хубавият източник на витамин Е, който е мощен антиоксидант и защищава от злокачествени болести. Те са изключително потребни за хора, които са по-активни и се уморяват. Те облекчават мускулните възпаления и обезпечават на тялото нужната сила. Бадемите съдържат и витамини от В-комплекс, калций и магнезий и са доста значими за мозъка, мускулите и общото положение на организма.

Ежедневната консумация на мед е доста значима за здравето ви.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР