За някои жени е от съществено значение да носят чорапогащник,

...
За някои жени е от съществено значение да носят чорапогащник,
Коментари Харесай

Грешки, които допускаме при носенето на чорапогащник

За някои дами е от значително значение да носят чорапогащник, изключително когато са с рокли или поли, защото това е детайл, който може да направи краката им да наподобяват по-добре. А в по-студеното е просто скъп! Така че можем да кажем, че заема особено място в дрешника на доста дами.

Това обаче е деликатна дреха, за която би трябвало да се грижим вярно, в случай че желаеме да издържи толкоз дълго, колкото би трябвало. Въпреки че, при носене на чорапогащник е евентуално да имаме някои неприятни привички, които понижават потребния му живот. Но това не би трябвало да тормози никого, защото има редица неща, които можем да създадем и с които е допустимо да предотвратим скъсване на чорапогащници.

И по този начин, с цел да ви помогнем в тази задача, ние идентифицирахме най-честите неточности, които се позволяват при носенето на чорапогащник и по какъв начин те могат да бъдат избегнати.

1. Обуването на чорапогащник прекомерно бързо

За разлика от обличането на друго облекло като тениска да вземем за пример, методът, по който обличаме чорапогащник, изисква особено внимание и грижа. Тъй като по този метод ще предотвратим разкъсването им в процеса. Така че, най-хубавият метод да го обуете в седнало състояние, постепенно и деликатно да го сложите към пръстите на краката си, след това до петата, един крайник по един несъмнено, преди деликатно да го повдигнете нагоре.
Необичайните приложения на чорапогащника в семейството
Ако върху найлоновите чорапогащи се е образувала бримка, това не значи, че е редно да бъдат изхвърлени в кофата за отпадък. Уникалността...
Прочети повече
2. Не овлажнявате ръцете и краката си

За никого не е загадка, че всяко търкане или контакт с груби материали могат да трансфорат носенето на чорапогащник в призрачен сън. Е, най-вероятно ще го " заловен " и скапват външния ни тип. В тази категория обаче би трябвало да включим и грубата кожа, тъй че е от значително значение да овлажняваме ръцете и краката си, преди да сложим чорапогащника.

3. Не обръщате внимание на бижутата или аксесоарите, които носите

Когато носите чорапогащник, това безспорно е една от най-честите неточности. Въпреки че, всички обичаме бижутата и ги считаме за съдружници на външния си тип, те са и главните врагове на нашите чорапогащи. Тъй като всяко инцидентно окачане може да аргументи скъсване. Затова тези, които желаят да защитят чорапогащника си, би трябвало да извърнат особено внимание на всевъзможни бижута, които носят, изключително в случай че са пръстени и гривни.

Добра рекомендация, която би трябвало да следвате е да премахнете бижутата или да не ги носите, преди да обуете чорапогащника. 
7 метода да извършите чорапогащника по-издръжлив
Много дами изпадат в смут, когато свърши топлото време и би трябвало да стартират да носят чорапогащи. Този внимателен детайл от дамския гард...
Прочети повече
4. Не го перете вярно

Ако ще изперете чорапогащника си с други облекла след една приложимост, най-вероятно те ще го раздерат. Затова е най-добре постоянно да го перете на ръка, само че не забравяйте, че не би трябвало да го усуквате или търкате прекомерно доста. Също по този начин би трябвало да опитате да го извършите с мек препарат и водата да не е прекомерно гореща, защото може да скапе еластичността на чорапогащника.

5. Купуване на неверен размер

Сигурен метод да разкъсате чорапогащниците си преди да напуснете къщата, е да сте купили прекомерно дребен размер. Това е по този начин, тъй като той не стои добре на бедрата ви и ще би трябвало да продължите да го дърпате, с цел да го приспособите. Затова се уверете, че постоянно проверявате таблицата с размери, преди да купите чифт чорапогащник. Чудите се сред два размера? Винаги изберете по-големия размер!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР