За някои аналният секс е вълнуваща и пикантна част от

...
За някои аналният секс е вълнуваща и пикантна част от
Коментари Харесай

Осем жени споделят опита си с аналния секс

За някои аналният секс е вълнуваща и пикантна част от половия акт, която изисква дълга подготовка, до момента в който за други е просто част от играта. Някои дами я намират за нещо неприемливо и даже се опасяват да опитат. Но от които и да сте вие, несъмнено ще ви е забавно да прочетете следните истории, а също по този начин можете и да получите информация, която ще ви е потребна, когато решите да го извършите. woman.bg показва 8 случки, свързани с аналния секс през погледа на разнообразни дами:

„ Може да бъде фантастично, стига да... “
„ Много неприятна концепция е да вършиме анален секс, когато стомахът ви е цялостен или пък изцяло празен. Сякаш всеки миг ще се изходите, до момента в който вършиме секс. Но в случай че не сте се нахранили одеве и сътрудникът ви е задоволително деликатен, може да бъде в действителност ужасно. “, Лина.

„ Ключът е да се отпуснете “
„ Винаги съм се страхувала от аналния секс, тъй като съм си мислела, че ще е доста мъчителен. Но откакто се престраших, ми беше прелестно. Мисля, че тайната е в това да се отпуснете, тъй като да вземем за пример най-хубавата ми другарка изпитва огромни усложнения да го направи. Няколко пъти се пробва с годеника си, само че той колкото да е съумял да проникне, без значение какъв брой лубрикант употребяват. Не ме боли, до момента в който го вършим, само че несъмнено не е най-голямото наслаждение за мен. Съгласявам се, тъй като приятелят ми го обожава. “, Ирина.

„ Изобщо не ми подхожда “
„ Не е най-неприятното нещо на света, само че сигурно не е обичаната ми активност в леглото. Дори не ми е занимателно или мъчително, а просто дискомфортно. “, Нели.

„ Няма да го направя в никакъв случай повече “
„ Веднъж пробвах, беше преди доста време. Тогава се срещах с едно момче, което настоятелно искаше да го създадем. Не бях напълно съгласна, само че въпреки всичко отстъпих. В момента, в който той стартира да прониква в мен, ме заболя извънредно. Не използвахме лубрикант, а сътрудникът ми беше недодялан. Може би в миналото отново бих пробвала, само че този път с някого, на който вярвам. “, Елена.

„ Беше необикновено! “
„ Всъщност, първият ми секс беше анален. Направих го с учебната ми обич и двамата се „ пазехме “ за първата брачна нощ. Дотогава неналичието на секс не ме притесняваше, само че той ме убеди, че аналният не се брои като лишаване на непорочност и доста искаше да го създадем. Беше съвършено, приятелят ми беше толкоз гальовен и деликатен и използваше задоволително лубрикант. Не се опасявах, имаше дискомфорт, само че се възбудих и се получи доста еротично. Цялото ми тяло настръхна, усещах, че всеки миг ще получа оргазъм. И до ден сегашен боготворя аналния секс. “, Ива.

„ Перфектният баланс сред рисково и възбуждащо “
„ Мисля, че съм захласната от аналния секс. Когато бях в гимназията, го практикувах доста повече от елементарния. Аналният секс може да бъде необикновен, стига да методите вярно към него. Мъжът би трябвало да бъде деликатен, да не насилва дамата и тя може да се почувства ужасно. Това е моментът, в който чувстваш болежка и възбуденост по едно и също време. “, Нина.

„ Заздравява връзката “
„ Ето какво научих от опита си: най-важният фактор в хубавия анален секс е да бъдете с човек, на който имате задоволително доверие и знаете, че той няма да ви нарани. Задължително е да употребявате доста лубрикант, а също по този начин и да се подготвите. Може да заложите на анален разширител. Когато мъжът е деликатен и знае какво да прави, ще изпитате висшо наслаждение. Не се тормозете да му кажете какво ви харесва и какво не ви харесва. Да, може да ви заболи, въпреки всичко анусът не е основан за това, само че всичко ще бъде наред, в случай че се отпуснете задоволително. Никога не го правете по обвързване и двамата би трябвало да го желаете. Трябва да знаете, че лишава време и изисква самообладание и доста доверие. “, Тереза.

„ Така изпитвам по-силен оргазъм “
„ Първите няколко минути могат да бъдат в действителност мъчителни, в случай че не се отпуснете и нямате самообладание. Но по-късно може да бъде прелестно, в случай че употребявате нужното количество лубрикант. Бавните придвижвания, пристрастеността и напрежението са извънредно възбуждащи, постоянно ме карат да стигам до оргазъм. Мисля, че тайната е в подобаващия ъгъл на навлизане. Трябва да откриете този, който ви кара да се чувствате най-добре. Стимулацията на клитора също е доста значима. “, Савина.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР