„За нас важното в тази предизборна кампания и веднага след

...
„За нас важното в тази предизборна кампания и веднага след
Коментари Харесай

Христо Проданов: БСП има ясна и конкретна позиция по важните за страната теми

„ За нас значимото в тази предизборна акция и незабавно след нея е всички партии, които се заявяваха като " партии на смяната ", да седнем и да реализираме единодушие по политически цели. " Това съобщи Христо Проданов, лидер на листата на Българска социалистическа партия в 23 МИР София, в ефира на NovaNews, като посочи, че става въпрос за партиите разнообразни от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

В предаването " Твоят ден " той изясни, че би трябвало да има поредност и предвидимост: „ Следващото държавно управление ще бъде подложено на сериозен напън - вътрешен и външен. Вътрешният е разследване на обществената, здравната и енергийната рецесия, а външният е по отношение на Република Северна Македония. " Социалистът акцентира, че по всички тези въпроси Българска социалистическа партия има ясна и съответна позиция.

„ Проблемът в ръководството последните години е, че няма проект. Трябва да е ясно какво следва, по тази причина Българска социалистическа партия предлага План за първите 100 дни с съответни решения ", изясни Проданов.

Още един проблем, който социалистът уточни, е че 1 200 000 фамилии, които се отопляват на дърва, мъчно се доставят с тях и то на доста високи цени, по тази причина левицата приканва за момента да бъде спрян износът на дървесина.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР