За много жени обувките са средство да изразят настроенията и

...
За много жени обувките са средство да изразят настроенията и
Коментари Харесай

8 модела дамски обувки, които мъжете намират за крайно непривлекателни

За доста дами обувките са средство да изразят настроенията и възприятията, които ги владеят сега. А тъй като дамите се славят с своенравие, разумно е да нуждаят от повече чифта чепици.

И е изцяло естествено, че някои модели се посрещат с отрицание от господата. В края на краищата е въпрос на усет!

Следният лист разкрива най-ужасните кошмари на противоположния пол и ви ориентира кои обувки е по-добре да оставите в дрешника си на идващото свиждане, с цел да не подплашите  господина.

1. Джапанки

Повече от половината интервюирани мъже в едно изследвате признават, че не харесват джапанките. За плажа позволяват изключение, само че във всекидневието не им е прелестно да крачат до жена, обута в джапанки.

2. С прекомерно изострен връх

Обувките с изострен връх и фино токче  издават самонадеяност и увереност. Но на господата тези желани от дамите модели им идват малко прекомерно. Или просто се опасяват да не получат някой ритник в слабините?

3. Маратонки

Маратонките също не срещат изключително топъл банкет. Тези равни спортни обувки са доста комфортни, само че явно някои мъже не ги намират за задоволително изискан. Те ги поясняват като сигнал, че дамата става за другар, само че не и за освен това.

4. Обувки вид “Мери Джейн

Въпреки поетичното си име, обувките вид “Мери Джейн ” също не будят нежни усеща. И нищо чудно, тъй като този модел припомня за детството, когато практичното се е ценяло повече от красивото. Някои дами също са на мнение, че най-късно на 10 години девойките би трябвало да изхвърлят от дрешника си тези обувки с каишка през стъпалото и невисок ток.  

5. Ъгс ботуши

Тези ботуши са меки и комфортни, когато температурите паднат и човек желае да му е топло на краката. С пухкава подплата, те се употребяват с неприятна популярност както измежду мъжете, по този начин и измежду дамите. Тук важи правилото: или обичаш, или мразиш тези боти.

6. Подметка  и висок ток в едно

Почти няма жена, която да се лишава от тези летни обувки. Те са по едно и също време елегантни и комфортни, изключително когато през отпуската се каните да разгледате някой непознат град. Мъжете обаче са на друго мнение и избират да заточат тези сандалети на платформа в дрешника на половинката си.

7. Мокасини

Мокасините, по-елегантната опция на комфортните балерини, са подобаващи, когато следва дълго вървене в градска среда. Но мъжете не са очаровани от тях, по тази причина най-добре избягвайте да ги обувате на първа среща.

8. На платформа

Много дами приветстват възраждането на обувките на платформа с най-разнообразен дизайн. Но господата не пригласят на този ласкателен хор и се надяват, че модата им бързо ще отмине.

Мъжете могат да са изключително сериозни, когато се отнася до идеалната одежда за крайници на партньорката им. Но пък показват почтено мнението си, което от време на време е от изгода за дамата. В последна сметка обаче най-важно е обувките да се харесват на онази, която ги носи. Може би с колегата си  ще намерите междинен път. Например бихте могли да обувате ненавижданите от него чепици единствено тогава, когато се виждате с приятелки.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР