За мен това е официалното признание, че трябва да се

...
За мен това е официалното признание, че трябва да се
Коментари Харесай

Експерт: Путин в момента купува време, най-силното оръжие на Русия е пропагандата

" За мен това е формалното самопризнание, че би трябвало да се готви популацията на Русия за една дълга война. Много е значимо да се разбере, че не трябва да чакаме, че там ще се появи една войска от 300 хиляди Това ще се случи поетапно, на части. Путин сега купува време. Не се знае по какъв начин ще наподобява зимата. Подготвят се относително готови военни елементи за пролетно нахлуване ", съобщи в ефир специалистът по военна история Камен Невенкин.

" Контраофанзивата преформулира задачите на войната, единствено няколко дни след началото на войната видяхме, че Русия стартира да се отдръпва. Завърна се в рамките на така наречен " национални републики ". Явно Русия ще се върне към тези цели, които бяха първостепенните, а не към главните. Укрепването на границата с Беларус и оттова с Русия сподели новите цели на украинската войска за възобновяване на статуквото отпреди 24 февруари ", добави журналистът Николай Кръстев.

" Не съм склонен с господин Кръстев за цялостната готовност. Тя изисква подобаващ брой хора и техника, а те просто нямат запаси за това. Вероятно вбъдеще ще има няколко такива частични мобилизации. Имаше заричане земята да настъпи след 10 години в Русия. Най-силното оръжие на Русия е пропагандата ", добави Невенкин.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР