Conor McGregor показа своята природолюбива страна, като сподели видео как

...
Conor McGregor показа своята природолюбива страна, като сподели видео как
Коментари Харесай

Conor McGregor прегръща дърво в странно видео преди двубоя за завръщане в UFC

Conor McGregor сподели своята природолюбива страна, като показа видео по какъв начин прегръща дърво преди борбата си за завръщане в UFC.

UFC легендата McGregor ще стъпи в клетката за първи път от съвсем три години, когато се изправи против Michael Chandler на UFC 303 на 29 юни в Лас Вегас. Бившият международен първенец в две категории счупи крайници си против Дъстин Поарие в последната си борба и е без победа, откогато нокаутира Доналд Сероне за 40 секунди преди повече от четири години.

McGregor е на по-малко от седем седмици надалеч от датата на завръщането си и той повдигна вежди, като сподели на почитателите, че е прегръщал дървета, с цел да направи себе си благополучен. „ Малка разходка през парка до фитнес залата, малко заземяване. Разходка, прегръдка на дърво. Вижте тези дървета... Напоследък прегръщам дърветата, това е прелестно чувство, да ", сподели Макгрегър във видео в Instagram.

" Заземяване, прегръщане на дървета, всички тези естествени неща. Чувствам се доста добре, в този момент ще вляза и ще разбия няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР