За мен е чест, че ме обичате! Чест е, че

...
За мен е чест, че ме обичате! Чест е, че
Коментари Харесай

Орнела Мути в НДК: Благодаря, че ме обичате!

„ За мен е чест, че ме обичате! Чест е, че гледате филмите с мен ”, сподели Орнела Мути на срещата с българската аудитория в НДК, научи HotArena.

„ Всъщност, нямам различен живот. И е реалност, че играх с най-красивите мъже и надарени артисти на планетата–Марчело Мастрояни, Ален Делон, Адриано Челентано и доста други ”.

Това показа италианската звезда, която гостува на българската аудитория около четвъртия кинофестивал на италианското кино в България. Днес тя е на 63 години, само че отново сияе както преди 50, когато стартира филмовата й кариера.

Орнела продължава да се снима в разнообразни продукции, само че новото й предопределение е театърът. Последният й филм е „ Магическа нощ ” с Джанкарло Джанини, само че по здравословни аргументи, артистът не съумя да пристигна на българската премиера на лентата, написа „ България през днешния ден ”.

Актрисата блестеше облечена в черно и с тъмни очила, като не остана дълго при почитателите си. Тя побърза да напусне залата, с цел да се срещне с Марта Вачкоа и куп сътрудници от България.

Двете актриси се познават от празненството на Дарина Павлова в Рим, във връзка рождения й ден. И не пропуснаха да си създадат селфита при срещата си в България.
„ За себе си Мути споделя, че новото й занимание е театърът, а животът й е по-невероятен и от филм.

„ Целият ми живот е бил скандал. Започнах рано, бях момиче, самотна майка ”, споделя актрисата, която е мощно разочарована от мъжете в живота си.

„ В момента съм сама. От мъжете съм получавала единствено юмручни удари. На моята възраст се научих, че е добре да съм сама ”, споделя още тя.

В момента тя живее с щерка си Наике във вила в Алесандрия. И когато не е на турне е баба на внуците си. „ На цялостен работен ден ”, със смях споделя звездата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР