За липсващи пътни знаци, сигнализираха читатели на Varna24.bg. Или са

...
За липсващи пътни знаци, сигнализираха читатели на Varna24.bg. Или са
Коментари Харесай

Чезнат важни пътни знаци във Варна, може без вина да ви глобят

За изчезнали пътни знаци, алармираха читатели на Varna24.bg . Или са откраднати, или преднамерено са отстранени, само че това че ги няма - може да докара до злополука, защото улиците са еднопосочни и единия водач няма да е предизвестен за другия, обясниха варненци. Те изпратиха фотоси от кръстовището на улиците " Братя Миладинови “ и " Петко Каравелов “. Видно е, че липсва пътен знак В1 – Забранено е влизането на пътни транспортни средства. 

Подобни кръстовища, с изчезнали знаци има из целия град. На една улица катаджии спрели мой другар. Твърдели, че е в насрещното. Той ги попитал от къде са сигурни, защото няма знак. Отървал се, само че това не е решение на казуса, описа наш четец.

Запознати са безапелационни, че човек би трябвало да си отбрани правата следователно – няма по какъв начин да важи знак, който на процедура го няма - дали е откраднат или прикрит в клони – не е от голяма важност.

Щом не може да се види от никой - значи го няма. Бил съм на няколко такива каузи " експерт " - не се ли вижда знака - все едно го няма. Всеки арбитър по този начин отсъжда, разяснява експерт. Той добавя, че фиш не се апелира. Трябва да се стигне до акт, който към този момент предстои на обжалване. След това в законовия период би трябвало да се внесе добре написано опровергаване, подкрепено от фотоси, очевидци и пр.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР