За каквото и да става дума винаги става дума за

...
За каквото и да става дума винаги става дума за
Коментари Харесай

Главният редактор на Труд news Петьо Блъсков: България не се управлява, няма управление

За каквото и да става дума постоянно става дума за пари, тъй че няма нищо ново. Така основният редактор на " Труд news " Петьо Блъсков разяснява пред Bulgaria ON AIR сделката на Политическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи за дерогацията, държавния бюджет и кворума в Народно събрание. 

" В момента има една дребна пушилка сред тях, една тънка струйка пушек се вие от търкането посред им, само че огън няма пламне. По - неприятното е, че България не се ръководи - няма ръководство. Когато приказвам с моите сътрудници и вършим следващия брой на вестника, постоянно запитвам какво вълнува хората. И бих споделил, че обществото въобще не се интересува от протичащото на политическата сцена. Когато се приказва за ръководство, би трябвало да се приказва за съответните проблеми в обществото, а не да го заблуждават ”. 

Той даде образец с акцията за намаляването на храните, която по думите му е изцяло непотребна и добави: 

“Аз не мога да схвана къде изчезна думата България от речника на българските политици. Защо политиците ни не си отворят устата, че страна ни умира, ударена е в образованието и опазването на здравето, тя е унищожена в дребните обитаеми места. Това е покруса, а политиците  се разправят за дерогация, която никой не я схваща ”, добави той. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР