За жалост няма да има съдебна реформа на второ четене.

...
За жалост няма да има съдебна реформа на второ четене.
Коментари Харесай

Христо Проданов: За постове и власт Мая Манолова минава през трупове, няма как да обедини лявото

За жал няма да има правосъдна промяна на второ четене. От Българска социалистическа партия имахме политическата воля, само че нещата не се случиха поради другите партии в Народното събрание. Това съобщи в студиото на " Събуди се " по NOVA депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов.

 

Той акцентира, че до момента в който от партията са защитавали своите оферти за правосъдна промяна, то останалите обединения като Политическа партия, Демократична България и ГЕРБ са си разменяли обвиняване кой е провалил съвещанията.

 

Служебното държавно управление явно стартира да нанася доста вреди на България, каза още депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов като посочи, че Българска социалистическа партия е направила всичко допустимо за съставянето на постоянен кабинет. 

 

Народният представител сподели още, че парламентарната народна власт е подложена на риск, тъй като в продължение на 2 години страната се ръководи през множеството време от служебни държавни управления.

 

Според него опитите на депутатите за правосъдна промяна са по-скоро прахуляк в очите на хората. 

 

Проданов отговори на думите на отрасловия длъжностен министър Крум Зарков, че в парламентарната група на Българска социалистическа партия няма борци за правосъдна промяна по този начин: „ Ние сме били там на място, само че с 24 народни представители можем да създадем това и нищо повече. Ние вършим това, което ни е допустимо ”.

 

„ Човек, който за власт и постове минава през трупове ”. Така депутатът от Българска социалистическа партия разказа Мая Манолова като акцентира, че тя няма да направи обединяване на лявото у нас. По думите му множеството политически субекти, които имат искания за обединяване вляво, са напуснали Българска социалистическа партия и са станали причина за разединението на лявото.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР