Тези, които искат в българския парламент да има обединено ляво

...
Тези, които искат в българския парламент да има обединено ляво
Коментари Харесай

Свиленски: Показали сме, че можем да водим разговори с всички партии

Тези, които желаят в българския парламент да има обединено ляво посланичество би трябвало да гласоподават за Българска социалистическа партия. Ние от първия ден споделяме, че желаеме да се обединим към хрумвания, политики и дейности в името на българските жители. От другата страна, от Ваня Григорова, от Левицата получаваме: „ дайте ни места в листите ”. Когато на 1 май поканихме всички леви хора да се обединим, те споделиха, че е доста късно, а листите ни били към този момент подредени. Тоест Ваня Григорова, Мая Манолова, Левицата ги интересуват само водачески места в листите. Тях не ги интересуват, проблемите на работещите. Това разяснява в ефира на „ Събуди се ” Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

 

Той добави, че Българска социалистическа партия е посочила, че може да води диалози с всички партии. „ Когато имаме против нас хора, които не мислят за българските жители, а да са добре показани пред евроатлантическите си сътрудници, този диалог стопира. След като сложим стратегиите на масата и забележим към какво може да се обединим ще излязат и сътрудниците, в случай че има такива ”, сподели той.

 

Свиленски акцентира, че с ГЕРБ няма по какъв начин да влязат в коалиция и взаимно ръководство. „ Ние 13-години се борим с модела Борисов, който би трябвало да бъде разграден. За страдание Политическа партия, които влязоха с тази концепция в политиката се коалираха с ГЕРБ незабавно, откакто имаха опция. Това с по кое време ще управляваме ще го решат българските гласоподаватели ”, добави още Георги Свиленски.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР