В първите дни положението било ужасяващо със закъснения от по

...
В първите дни положението било ужасяващо със закъснения от по
Коментари Харесай

Министър Георги Гвоздейков: Няма да отпадат жп линии, а ще се намалят влаковете с малко пътници

В първите дни ситуацията било ужасяващо със закъснения от по 3 часа. Това е неприемливо. В незабавен порядък бе направена нова метаморфоза на придвижването, в този момент закъсненията са до 18 минути. Това сподели служебният транспортен министър Георги Гвоздейков в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. 

 

Според него до понеделник обстановката ще се възстановява. Министърът се извини на обществото, защото ремонтът предизвикал усложнения в регулирането на придвижването и трафика на жп превоза.

 

По думите му линии няма да отпаднат, а ще се понижат влакове с малко пасажери. Ще се направи оптимизация на броя влакове за сметка на това да няма огромни закъснения, сподели още той. Гвоздейков напомни, че ремонтът ще продължи над година и ще е много комплициран. Не е обикновено да бъде отлагано времето да се свърши, предизвести той.

 

Не ми се вижда кой знае какъв проблем. Навсякъде в Европа е по този начин. Дали паркирането е перпендикулярно или паралелно на тротоара, за мен няма значение. Трябва да се откри потенциал за паркоместа, а не това по какъв начин са ситуирани, сподели още транспортният министър във връзка с новите промени в придвижването в центъра на София при бул. " Патриарх Евтимий " и бул. " Витоша ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР