Партия Възраждане“ откри кампанията за изборите за Народно събрание и

...
Партия Възраждане“ откри кампанията за изборите за Народно събрание и
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Нашият огромен враг са нихилизмът и апатията

Партия „ Възраждане “ откри акцията за изборите за Народно заседание и Европейски парламент пред паметника „ Майка България “ във Велико Търново, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нашият голям зложелател е нихилизмът и апатията, по тази причина задачата ни е да мотивираме хората да гласоподават, сподели Костадин Костадинов. „ Който не гласоподава, се лишава от свободата си, само че обрича и останалите да бъдат заложници на един платен и корпоративен избор “, сподели ръководителят на партията.

Недопустимо е в Европейския парламент да се изпращат високоплатени екскурзианти или политически пенсионери. " Ние изпращаме дейни хора, с позиция и без боязън ", сподели Костадинов.

Станислав Стоянов е лидер на листата за Европейски парламент и първи в листата за депутати от 4-ти МИР – Велико Търново. По думите му най-наболелият проблем за Европа е войната в Украйна и решаването на този спор е топ задачата на идващия Европейски парламент.

Всички решения, които са значими за България, би трябвало да бъдат взети тук, а не в Брюксел и във Вашингтон, сподели Петър Волгин, втори в листата на партията за Европейски парламент. Ако бъдем определени за евродепутати, задачата ни е да спасим самата Европа от Европейския съюз, тъй като има огромна разлика сред двете, уточни Волгин.

„ Европа е континентът на остарялата цивилизация, на просвещението и на вярата в разсъдъка, а Европейският съюз е механизъм за основаване на безмозъчно единодушие “, съобщи той. Голямата цел е да бъде спряна войната в Украйна, тъй като няма нищо по-ценно от мира, акцентира Петър Волгин.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР