За Изправи се БГ! Ние идваме! е без значение, че

...
За Изправи се БГ! Ние идваме! е без значение, че
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Сред предложените за министри от ИТН персони няма хора с капацитет

За " Изправи се БГ! Ние идваме! " е без значение, че е заменена кандидатурата за правосъден министър в проектокабинета на " ИТН ", тъй като измежду препоръчаните за министри " персони " няма хора с потенциал. Това разяснява в " Панорама " от " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Предлага се финансовото министерство да се поеме от експерт в Софийски градски съд. Човек, който не може да се устоя от приходите си от тази работа. " ИТН " не споделят кой е и къде е работил в последните 10-15 година Важно е да се знае с кой и къде са работили ", безапелационна е тя.
 Татяна Дончева: Не желаем случката на група хора, която пее пред нас са блеснали житата Татяна Дончева: Не желаем случката на група хора, която пее " пред нас са блеснали житата "
" Повишава се оптимизмът за сформиране на държавно управление повече от думите на Бойко Борисов, че ще разпореди на групата си да излезе от плен...

" Казвам го искрено и с огромна паника. Това, което ние събрахме досега, открои кандидатката за обществен министър като единствения човек, който от малко малко нещо поназнайва от сферата си ", добави Дончева. По думите ѝ хората в кабинета имат не просто значение, а основно значение, тъй като фрагменти в политиката в България няма. " Когато тикате за вътрешен министър един персонаж, който е почетен консул на офшорна зона, ще би трябвало да се запитате: Почетният консул в Барбадос за Барбадос ли ще дава отговор или за националните ползи на българите? ", добави тя. 

" Съдбата ни сложи тежка задача, доста тежка, в миг като настоящия. Не мисля, че виновността за този миг би трябвало да се стоварва върху президента Радев, дори по опорни точки. Смятам, че това, което се случва през днешния ден, е плод на последните 20 години на България, в които чалгизирането, профанизирането и простащината станаха норма на държание и няма по какъв начин това да не даде плодове ", сподели още Татяна Дончева.

Според Дончева Слави Трифонов не е и не може да бъде партиен водач. Тя добави, че парламентарната група на " Изправи се.БГ! Ние идваме! " няма да носи отговорност за безумни решения, и в случай че няма промени в предложенията за министри, групата няма да поддържа проектокабинета. " Не очаквайте, че групата ни ще гласоподава разделно. Мисля, че по този начин ще гласоподава и " Демократична България ". Ще ни води здравият разсъдък ", предизвести Дончева.

" Служебното държавно управление направи първите съществени крачки за разглобяване на модела на ГЕРБ. И тази линия би трябвало да бъде продължена. И когато идва министър председател, който споделя, че ще прави взаимни отстъпки, значи, че няма да следва курса ", безапелационна бе тя. Според Дончева би трябвало да има държавно управление, което да изтрае до идната пролет. На въпрос на водещия с кой мандат тя отговори: " Не споделям с кой ".
 Татяна Дончева прикани ИТН към разсъдък Татяна Дончева прикани " ИТН " към разсъдък
Едно от лицата на " Изправи се! Мутри вън! " Татяна Дончева прикани спечелилите на изборите " ИТН " (ИТН) да не слагат предв...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР